SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarihi Köprüde Hasar

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende ilçesinde iş makinesinin geçmesi sonucunda tahrip olan tarihi Uzun Ok Köprüsü'nde uzman ekiplerce inceleme yapıldı.

Darende ilçesinin İbrahim Paşa Mahallesi'nde bulunun tarihi Uzun Ok Köprüsü'nde Karayolları Genel Müdürlüğü Tarihi Köprüler Şube Müdürlüğü'nde görevli Bakım Onarım Şefi Mimar Tuncay Akbulut ve Proje Şefi Mimar Hakan Demirci tarafından inceleme yapıldı.

Uzman ekip, tarihi köprüden geçen iş makinesinin korkuluklarda oluşturduğu tahribat nedeniyle yaptıkları incelemenin ardından bir rapor düzenledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız