SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarihi Mekanları Gezecekler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:49
Tarihi Mekanları Gezecekler
A- A+ PAYLAŞ

 Gelecek Elimizde-3 Projesi kapsamında, İnönü Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler İstanbul ve Çanakkale’yi gezecekler. 

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri kapsamında, Türkiye’nin birçok yöresinden gelerek ebeveynlerinden uzakta, değişik ekonomik düzeylere sahip, İnönü Üniversitesi’nde eğitim öğretimlerine devam eden öğrenciler, Çanakkale ve İstanbul’da bulunan tarihi mekanları gezecekler.

2015 yılı içerisinde üçüncüsü düzenlenen Gelecek Elimizde Projesi kapsamında yılın son gezisi olan İstanbul- Çanakkale gezisi, 18-23 Ekim 2015 tarihleri arasında Kredi ve Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda barınan 40 öğrenci, 6 görevli 1 komiser, 4 polis memuru ve 1 Kredi ve Yurtlar Kurumu Memuru nezaretinde gerçekleşecek. Gezi kapsamında İstanbul İlinde Topkapı Sarayı, Ayasofya Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Sultanahmet Camii, Dolmabahçe Sarayı, Rumeli Hisarı, Panorama 1453 gezilecek ve İstanbul’dan Çanakkale-Gelibolu yarımadasına hareket edilecek. Yarımada da bulunan Kilitbahir Kalesi, Namazgâh Tabyası, Seyit Onbaşı Mecidiye Tabyası, Havuzlar Şehitliği, Şahindere Hastane Mevkii, Şehitler Abidesi, Ezineli Yahya Çavuş Şehitliği, Alçıtepe Köyü, Anzak Koyu, Mehmetçiğe Saygı Anıtı, Kanlı Sırt, Anzak Tören Alanı, Lağımlar Bölgesi, Kırmızı Sırt, 57. Alay Şehitliği ve Conkbayırı Kemal Yeri ziyaret edilecek. Yine İstanbul ilinde Miniatürk, Pierre Loti (Idris-i Bitlisi), Eyüp Sultan, Eminönü’de balık ekmek yenildikten sonra tekne ile boğaz turu yapılacak. 23 Ekim 2015 Cuma günü vapurla Burgazada, Kınalıada ve Heybeliada’ya geçiş yapılarak adalar gezilecek, İstanbul Akvaryum, Marmaray ile Avrupa yakasından Anadolu yakasına geçiş yapılacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız