SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihi Yerler ve Doğayı Çekiyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
TRT Anadolu kanalında hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 13:00 – 15:00 saatleri arasında yayınlanan, program içerisinde yöresel motiflerin ve yerel kültürel özelliklerinin tanıtıldığı “Hayatın Renkleri” adlı programının çekimleri, Battalgazi'de yapıldı.
 
Yapımcı Nazan Harunoğlu, TRT Anadolu kanalı çekim ekibinin Malatya’ya gelerek tarihi, doğa ve festival çekimleri yaptıklarını söyledi.
 
Program Yapım Yardımcısı İlknur Tüzin, kameraman Fuat Ökten, Bestami Yakıcı ve ulaşım sorumlusu Mehmet Emin Kaya ile Malatya’ya geldiklerini kaydeden “Hayatın Renkleri” programının yapımcısı Nazan Harunoğlu, programın içeriği hakkında bilgiler verdi. Harunoğlu, "Bugün Malatya'mızın Şirin İlçelerinden Battalgazi'deyiz. Doğanyol İlçemizde çekimler yaptık. Malatya’nın bütün güzelliklerini çekerek dünyaya duyurmak istiyoruz. Bugünde Battalgazi İlçesindeki tarihi mekanlardan Silahtar Mustafapaşa Kervansarayı, içerisinde bulunan kültür sanat faaliyetlerini, Ulu Cami,  Metin Sözen Sanat Sokağı ve daha bir çok güzelliklerin çekimlerini yapıyoruz. Hayatın Renkli programında Kasım ayında Battalgazi Kaymakamı Abdulmutalip Aksoy, Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın konuk olacağı programda bu çekimlerimiz yayınlanacak” dedi.
 
Bu arada TRT ekibine İl Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz’de eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız