SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarihi Yerleri Gezdiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:47
Tarihi Yerleri Gezdiler
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi toplantılara katılmak üzere Malatya’ya gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Battalgazi ilçesinin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi. 

Malatya’ya gelen Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Müdürü Adil Önal ve Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Terzi, Battalgazi ilçesinde bulunan tarihi ve doğal güzelliklerini gezdi. Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda Battalgazi Belediyesi tarafından açılan sanat atölyelerini gezen İrfan Güvendi, Battalgazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü rehberlerinden bilgiler aldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü İrfan Güvendi, Arslantepe gibi insanlık tarihi için ışık olan bir merkezin mutlaka UNESCO Dünya Kültür Mirası geçici listeden asıl listeye alınması gerektiğini ifade etti. Anadolu’da tarımının lokomotifi olmuş Malatya’nın güzel bir tarihi dokusu olduğunu belirten Güvendi, “Battalgazi’nin tarihi güzelliklerini gezdik. Doğrusu çok etkilendik. Battalgazi Belediyesi’nin yaptığı projeleri ve güzellikleri gördük. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı yaptığı çalışmalardan dolayı kutluyorum. Tarım şehri Malatya aynı zamanda turizm şehrine dönüşmüş” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız