SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarihin Tanıklık Ettiği En Büyük Zaferlerden Biri"

0
Güncellendi - 2017-08-31 04:14:35
A- A+ PAYLAŞ

30 Ağustos Zaferi'nin  95.Yıldönümü  Malatya'da Atatürk Anıtı önü ve Sümerpark önündeki törenlerle kutlanacak.

Kutlama törenleri Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayacak. Ardından Valilikte tebriklerin kabulü gerçekleştirilecek ve kutlama töreni ise İnönü Caddesi Sümerpark girişinde yapılacak.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu saat 09.00'da yapılacak ve burada Vali Ali Kaban tarafından Anıt Şeref defteri imzalanacak. Valilikte tebriklerin kabul töreni ise 09.30'da başlayacak. Kutlama töreni ise saat 10.15'de törene katılanların bayramlarını kutlanmasıyla başlayacak ve günün anlamını içeren konuşmalar yapılıp şiir okunacak ve geçit töreni yapılacak.

MESAJ YAYINLADILAR

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü nedeniyle siyasiler tarafından mesajlar yayınlandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı, AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci

Gümrük ve Ticaret Bakanı Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci yayınladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajında şunları belirtti:

"95 yıl önce bugün, Türk ordusu şanlı bir destana imza atarak Kurtuluş Savaşımızın en büyük zaferini kazanmıştır.

Malazgirt Savaşı ile Anadolu’nun kapılarını açan ecdadımız, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile de Anadolu’nun sonsuza dek Türk yurdu olarak kalacağını tüm dünyaya göstermiştir. İstiklal harbimiz bu muharebede verilen mücadele ile taçlanmış, düşman ordusu çok kısa bir sürede vatan topraklarından yok edilmiştir.

Şanlı zaferlerle dolu tarihimizden ders almayarak istiklalimiz ve istikbalimiz üzerinde türlü oyunlarını sürdürmeye devam eden şer odakları, aynı hezimeti yaşamaya mahkûmdurlar. 95 yıl önce olduğu gibi 15 Temmuz gecesinde de milletimizin göstermiş olduğu mücadele ve irade bizi geleceğe taşıyacak en büyük güvencemizdir. Herkes bilmelidir ki vatanımız ve birliğimiz üzerinde hain emeller peşinde olanlar, karşılarında her zaman tüm kudreti ve heybeti ile devletimizi bulacaklardır.

Aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan vatanımızı canımız pahasına korumaya ve büyütmeye devam edecek, Gazi Mustafa Kemal’in işaret ettiği muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. 2023 hedeflerimizi gerçekleştirme kararlılığımızın önünde hiçbir yapı, örgüt, güç duramayacaktır. Bilinmelidir ki önümüze konulan her engel, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmekte bizleri ‘Büyük ve Güçlü Türkiye’ idealine daha da yaklaştırmaktadır.

Bu duygularla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu emsalsiz zaferin başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, inançla zafere yürüyen tüm şehitlerimizi bir kez daha minnetle ve rahmetle yâd ediyorum."

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık

Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Mİlletvekili Öznur Çalık ise mesajında şunları belirtti:

"Ülkemizin kuruluşunda büyük önem ifa eden 30 Ağustos, bir milletin yeniden varoluşunun adıdır. 26 Ağustos 1922’de başlayan ve 30 Ağustos’ta taçlanan istiklal ve istikbal mücadelesi bugünün Türkiye’sinin yeşermesinde atılan tohumdur.

26 Ağustos, nice zaferlerin takvimlerde yer edindiği bir tarihtir. 946 yıl önce Sultan Alparslan, Anadolu'nun kapılarını Türkler'e açmış, Anadolu Toprakları'nı nasıl vatan kılmışsa, 95 yıl önce de aziz milletimiz bu kutsal toprakları canı pahasına müdaafa etmekten kat'iyen kendini esirgememiştir. Bunun neticesinde düşman denize dökülmüş, milletimizin şanlı zaferi 30 Ağustos'ta vuku bulmuştur. 30 Ağustos'ta milletimiz, dünya siyasetine yön vermiş, insanlık tarihinin yeniden şekillenmesine vesile olmuştur.

30 Ağustos, ‘Nasıl millet olunur, vatan, sancak için göğüsler nasıl siper edilir?’ suallerine en güzel cevap teşkil etmektedir. Öyle ki Büyük Taarruz, aziz milletimizin bağımsızlığı için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağının, her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğinin en somut göstergesidir. Bu zaferle ortaya çıkan sonuç, Anadolu topraklarının ilelebet milletimizde kalacağının nihai ispatıdır.

Milletimizin varoluş mücadelesinde ortaya koyduğu tavır, dünyada eşine rastlanır bir durum değildir. Anadolu’yu vatan kılmak uğruna şimdiye kadarki verilen bedeller, mazimizden aldığımız güç, milletimizin azim ve inancı Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın en büyük güvencesidir. 2023 hedefimize; Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile emin adımlarla ilerlediğimiz şu günlerde, 2053 ve 2071 hedeflerine giden yolda da Asım’ın Pür-i Pak neslinin göstereceği mücadeleye inancım sonsuzdur. Tarihin birçok kez akışını değiştiren milletimiz, 1071’de, 1453’te, 18 Mart’ta, 30 Ağustos’ta, 15 Temmuz’da olduğu gibi yine tarihe bir not düşmekten asla geri kalmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; zaferlerle dolu Ağustos ayının daima zaferlerle anılmasını Yüce Mevla’dan niyaz ediyor, Gazi Mustafa Kemal ile tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyor, Şanlı Türk Ordusu’nun daima muzaffer ve muvaffak olmasını temenni ediyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum."

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'da yayınladığı mesajda şunları ifade etti:

"1922 yılında 26 Ağustos'ta başlayıp 30 Ağustos'ta sona eren Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin, Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın zaferle taçlanması anlamına gelen 30 Ağustos çağdaş ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti'nin simgesidir. 30 Ağustos, emperyalist güçlere karşı, toplumun tüm kesimlerinin dil, din, ırk, mezhep farkı gözetmeksizin bir araya geldiği, omuz omuza mücadele vererek zafer destanının yazıldığı günün adıdır” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramının sadece bir askeri başarı değil aynı zamanda Cumhuriyete ve demokrasiye giden yolun başlangıcıdır. Bu yıl ki 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı yine dünya tarihine altın harflerle yazılmış bir destanının yazıldığı, bir millet olma bilincinin tohumlarının atıldığı yer olan Çanakkale’de karşılıyoruz.

Çanakkale’de gerçekleştirilen Adalet Kurultayı’nda geçmişten günümüze yaşanılan adaletsizlikleri tekrar gündeme getiriyoruz. Adalet Kurultayı haksızlıklara hukuksuzluklara karşı yeni bir taarruzun başlangıcı olacaktır. Ulusal Kurtuluş Savaşı’nın eşsiz kahramanlarına, laik demokratik cumhuriyetin kazanımlarına karşı son günlerde artan sistematik saldırıları 30 Ağustos vesilesiyle bir kez daha şiddetle kınıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, bu güzel topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan başta büyük zaferin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnetle anıyor saygılarımı sunuyorum"

Malatya Valisi Ali Kaban

"Aziz Türk Milleti’nin, kendisini esarete mahkûm etmek isteyen işgal güçlerine karşı kıyama kalkarak 19 Mayıs 1919’da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin 30Ağustos 1922’de şan ve şeref dolu bir zaferle nihayete erdiği kutlu günün 95. yıldönümünü yurdumuzun her köşesinde idrak etmenin sevincini yaşamaktayız.

Kurtuluş Savaşı’mız, Türk Milleti’nin hürriyet aşkını ve ruhunu kuşatan bağımsızlık duygusunu bayraklaştırarak Milli İradesini şan ve şeref dolu mazisinden aldığı güçle bütün dünyaya ilan edişidir.

Tarihin tanıklık ettiği en büyük zaferlerden birisi ile neticelenen Milli Mücadele sürecinde Aziz Milletimiz bedelini kanıyla, canıyla ödeyerek milli ve manevi değerlerini çiğnenmekten, Cennet Yurdumuzu parçalanmaktan kurtarmış ve Türk’ün asla esir edilemeyeceğini silinmez harflerle tarihe not düşmüştür.

Türk Milleti ve Türk Vatanı üzerinde hesap yapanlar dün Haçlı Seferleri ve Sevr dayatması ile sabrımızı zorlayıp tarihi bir ders aldıklarını unutmuş gibi kara gün 15 Temmuz 2016’da yine aynı senaryolarla harekete geçmişlerse de Türk’ün çelikten iradesi karşısında yine hezimete uğramışlardır.

Çünkü Türk Milleti 1040’da, 1071’de, 1453’de ve 1923’de sahip olduğu iman, azim, cesaret ve kararlılığı hâlâ muhafaza etmektedir ve bu hasletlerini son nefer, son nefes ve son damla kana kadar da muhafaza edecektir.

Bu vesileyle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hürriyet ve istiklalimizin bina edilmesinde canlarını ve kanlarını hiç düşünmeden feda eden Aziz Şehitlerimizi ve ebediyete göç eden Şanlı Gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yâd ediyor, Aziz Milletimizin Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetler Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum."

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Türk milletinin tarihinin zaferlerle dolu olduğunu söyledi.

Başkan Çakır, mesajında şunlara değindi:

Tarih boyunca özgür yaşayan milletimizin hürriyetine vurulmak istenen prangalardan kurtulmak için 20. yüzyılın başlarında büyük bir mücadele verilmiştir. Bütün dünyanın örnek aldığı bu şerefli mücadele sonunda milletimize biçilen esaret kefeni yırtılarak, özgürlük elbisesi yeniden giyilmiştir.

Tarih sahnesinde var olduğu günden beri bağımsızlığı ile tüm dünyaya örnek olan milletimizin tarihi zafer ve kahramanlıklarla doludur. Malazgirt Zaferi, İstanbul’un Fethi, Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi gibi Yunanlılara karşı kazanılan 30 Ağustos Zaferi de milletimizin şanlı zaferlerinden biridir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan bu büyük zaferin 95. yıl dönümünü kutlamanın millet olarak onur ve gururunu yaşıyoruz.

Türk bayrağı altında yaşayan bu şanlı millet; mevzu vatan olduğunda 95 yıl önce gösterdiği ordu-millet, kadın-erkek, genç-ihtiyar birliktelik ve dayanışmasını, yine geçtiğimiz yıl hain FETÖ kalkışmasında 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ile tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir.

Büyük Zafer’le düşmanı yurdumuzdan temizleyen bu millet, ilelebet düşmanlarını temizlemeye ve ezmeye devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle 30 Ağustos Zafer Bayramımızı kutluyor, bütün şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyorum."

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'da yayınladığı mesajda şunları vurguladı:

“30 Ağustos, istiklal mücadelesinin zaferle tamamlandığı, Türkiye Cumhuriyeti'nin vücut bulduğu ve işgalci güçler karşısında aziz Türk milletinin verdiği destansı mücadelenin adıdır. 30 Ekim 1918’de imzalanan Mondros ve 10 Ağustos 1920’de imzalanan Sevr Antlaşması ile ülke toprakları düşman işgaline açık hale gelmiş, milletimiz işgalci kuvvetler tarafından yok sayılmıştır. 1919’da zor şartlar ve yokluklar içerisinde yakılan istiklal meşalesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının öncülüğünde 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi sonucunda zaferle taçlanmıştır.

30 Ağustos’ta yenilen işgal kuvvetlerinin, günümüzde de ülkemiz üzerindeki hesapları bitmemiştir. Bitmeyen bu hesaplar karşısında Yüce Türk milleti söz konusu vatan ve bağımsızlık olduğunda verdiği asil mücadelede de o günden bu güne değişen hiçbir şey olmadığını tüm dünyaya göstermiştir. Ülkemizi ilerleyişinden alıkoymak isteyen terör örgütlerinin hain saldırılarına aldırmadan, ihanet çetelerini hüsrana uğratarak, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde mücadelemiz sürecektir. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensuplarının ve bütün vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, şehit ve gazilerimizi saygı, minnet, şükran ve rahmetle anıyorum”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Vatanımızı ve milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı birlik ve beraberlik ruhu ile verilen mücadele, azim ve kararlılığın dünyaya ilan edildiği 30 Ağustos 1922' de kazanılan Başkomutanlık Meydan Muhaberesinin 95. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “95. yılını kutladığımız bu zafer, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluklara, rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla toprağını nasıl müdafaa edebileceğini, büyük bedeller ödeyerek de olsa yedi düvele göstermiştir.

Bu destansı zafer, vatan sevgisi ve üstün cesaretiyle milletini ve vatan topraklarını kanının son damlasına kadar koruyan askerimizin kudret ve kahramanlığının göstergesi; aynı zamanda milletimizin birlik ve bütünlüğünün de kutsal bir nişanesidir.

30 Ağustos 1922 tarihi, onurlu direnişin bağımsızlık ve vatan sevgisinin yüceliğini dünyaya kabul ettirdiği tarih olmuştur. Büyük zafer, şanlı milletimizin eşsiz destanlarından biri olarak tarihteki yerini almıştır. Gazi Mustafa Kemal'in önderliğinde kazanılan ve kurtuluş savaşımızın başarıya ulaşmasında en önemli etken olan bu büyük zaferin ardında milletimizin, ordumuzun cesaret ve fedakârlığı vardır.

“Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet” şuuruyla bir ve beraber olan aziz milletimiz; 30 Ağustos zaferinden aldığı ilhamla 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ülkemizi durdurmak isteyen örgütlerin 15 Temmuz’daki hain ve sinsi planlarını boşa çıkarmış, bir kez daha bağımsızlığına, iradesine ve demokrasisine olan bağlılığını büyük bir kararlılık örneği sergileyerek ortaya koymuştur.

Bu büyük gün vesilesi ile başta 30 Ağustos Zafer Bayramımız olmak üzere tarihimizin en yakın mücadelesi 15 Temmuz istiklal ve istikbal mücadelesini veren kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'da yayınladığı mesajda şöyle dedi:

“30 Ağustos Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde ülkemiz adına emperyalizme karşı adaleti tesis ettiğimiz örnek bir tarihtir. 30 Ağustos halkımızın sesini bütün dünyaya duyurduğu, bütün dünyanın böyle bir başarıyı adeta şaşkınlıkla izlediği ve bütün mazlum milletlere umut veren, örnek olan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Baş Komutanlığı'nda kazanılmış büyük bir zaferdir. Ben bütün halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını yürekten kutluyorum.

Dili, dini, ırkı, mezhebi ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkes kenetlenip özgürlüğü ve bağımsızlığı için mücadele ettiği zaman nasıl büyük bir zafere imza atabileceğimizin en büyük göstergesidir. 30 Ağustos 1922’de en büyük başarının emperyalist ve işgalci devletlere karşı verildiğini de vurgulayan Kiraz, “30 Ağustos gününün ne kadar anlamlı olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz. Ülkenin barışı, kardeşliği ve huzuru için bugün 30 Ağustos ruhuna belki her zamankinden daha fazla ihtiyaç var.

Bugün komşu ülkelere baktığımızda acı, kan ve gözyaşı görüyoruz. Milyonlarca insanın hayatı kaybettiği, sakat kaldığı, acı yaşadığını büyük bir travmayı görüyoruz.

Elbette bugün ülkemiz bu acıları bu tüyler ürpertici durumları yaşamıyor ise; Geçmişte vermiş olduğumuz bağımsızlık mücadelesinin büyük payı vardır.

Manda ve Himaye’yi kabul etmememizin, Sevr’i paramparça ederek Lozan’ı onurluca kabul ettirmiş olmamızın bağımsızlığımıza düşkün olmamızın özgürlük ve demokrasi adına ciddi adımlar atmış olmamızın büyük bir payı vardır.

En büyük pay ise; Laik, demokratik bir Cumhuriyet kuran Mustafa Kemal Atatürk’e ve onun arkadaşlarına aittir. Bugünde üzerimize düşen, hiçbir farklılık gözetmeksizin, hepimiz kenetlenmesi ve birliğimizi beraberliğimizi bozmaya çalışanlara izin vermemesidir.

Ülkemizin tam anlamıyla Bağımsız, Özgür, Demokratik hayatın her alanında adaleti tesis etmiş bir ülke olması için mücadelemizi sürdürmeliyiz.

Bu duygularla başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan için can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, bütün halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum.”

Atatürkçü Düşünce Derneği Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları

"Mustafa Kemal önderliğinde, 19 Mayıs 1919 da, emperyalizme karşı başlatılan Ulusal Bağımsızlık Savaşımız; 30 Ağustos 1922 de kazanılan Başkumandanlık Meydan Muharebesi’yle ve zaferle sona ermişti. Ulusal bayramın doksan beşinci yıldönümündeyiz.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Nutuk’ta söylediği gibi: “ Her evresi ile düşünülmüş, hazırlanmış, yönetilmiş olan bu savaşlar, Türk Ordusu’nun, Türk subaylarının ve komutanlarının yüksek güçlerini ve yiğitliklerini tarihte bir daha saptayan ulu bir yapıttır. Bu yapıt Türk ulusunun özgürlük ve bağımsızlık düşüncesinin ölümsüz anıtıdır.”

Ulusal Bağımsızlık Savaşımız emperyalizme karşı verilen ve dünyadaki tüm mazlum, sömürülen halklara örnek olan kutsal bir direniştir. Zafer sonrasında başlatılan ‘Anadolu Aydınlanması’ ve yeni bilim, ekonomi zaferleri ile çağdaş bir devlet ve toplum yapısının oluşturulmasına çalışılmıştır.

Ne yazık ki yaşadığımız günde emperyalizm ve işbirlikçileri, ‘kan ve irfanla kurulmuş’ Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni bölme ve yıkma heveslerinden vazgeçmemişlerdir.

Yaşadığımız dönemde emperyalizmin vazgeçmediği ‘Sevr’, Büyük Ortadoğu Projesi’yle, yeniden Türk ulusunun önüne getirilmiştir.

Son on beş yıldır ülkeyi yöneten Siyasal İslam görüşündeki iktidarlar, sonunda rejim değişikliğine kadar vardırılmış bir ‘değişim ve dönüşüm’ü Türk Milleti’ne dayatma peşinde olmuştur. Bu dönemde devlet içinde yuvalanmış ‘cemaat’in kurduğu kumpaslarla başta Türk Ordusu hedef alınmıştır. Türk Ordusu yıllarca süren hukuksuz Silivri davalarıyla gözden düşürülmeye, etkisizleştirilmeye çalışılmıştır. 15 Temmuz 2016’ da ise, orduda örgütlenmiş emperyalizm güdümündeki FETÖ, ‘darbe - işgal girişimine kalkışmıştır. Bu girişim ordu - millet tarafından önlenmiş ama ordu yine hedefte tutulmuş, OHAL dönemine geçilerek çıkarılan KHK’ ler ile TSK’nın geleneksel yapısını değiştiren köklü değişikliklere gidilmiştir.

Büyük Zafer’in doksan beşinci yıldönümünde, yarınlar için umutsuzluğa düşmeden Mustafa Kemal’in sözlerini yineliyoruz: “Bugün kutlamak değerbilirliğinde bulunduğumuz büyük zafer özellikle Türk Ordusu’nundur. Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun!”

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com- Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • sedat (6 yıl önce)
    Büyük Zaferi bize kazandıran bugün aramızda bulumayıp ebediyete intikal etmiş olan en başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitlerimiz, Gazilerimize sonsuz şükran borçluyuz, bıraktıkları emanetin bekçleriyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Sefa (6 yıl önce)
    30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bu uğurda; Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve bütün şehitlerimize Allah'dan rahmet diliyor, minnet ve saygıyla anıyorum.
    0
    0
    Yanıtla