SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Bakanı Hafta Sonunda Malatya'da

A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, iki günlük ziyaret için 25 Haziran Cumartesi günü Malatya'ya geliyor. Malatya ziyaretine Darende'den başlayacak olan bakanın daha sonra il merkezinde ziyaretlerde bulunacağı, Yeşilyurt Şenlikleri'ne katılacağı belirtildi.

Bakanın, Cumartesi günkü gezisinin ilk ayağı olan Darende ilçesinde, aynı gün "5. Somuncu Baba ve Hulusi Efendi Kültür Etkinliği"nin gerçekleştirileceği bildirilirken, bakanın bu etkinliklere de katılması bekleniyor.

Tarım ve Köyişleri Bakanlığı'ndan yapılan açılamaya göre, Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker'in, 25 Haziran 2005 Cumartesi günü karayoluyla Darende İlçesi'ne geleceği ve buradan da Malatya'ya gelerek, Valilik, Belediye ve AKP İl Teşkilatı'nı ziyaret ettikten sonra kayısı sektörünün temsilcileriyle bir toplantı yapacağı belirtildi.

Bakan Eker'in, 'Yeşilyurt 11. Kiraz Kültür ve Spor Şenlikleri'nin açılışına katıldıktan sonra geceyi Malatya'da geçirip, 26 Haziran Pazar günü İstanbul'a gideceği belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız