SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Bakanı Pakdemirli Malatya'ya Geliyor

0
Güncellendi - 2018-10-11 17:39:37
Tarım Bakanı Pakdemirli Malatya'ya Geliyor
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi açılış ve etkinlikler ile toplantılara katılmak üzere bugün öğleden sonra Malatya’ya geliyor.  Cumartesi de Malatya’da kalacak olan Bakan Pakdemirli, çeşitli tarımsal işletmelerin açılışını yapacak, tarımsal kuruluş ve STK’larla bir araya gelecek.

Tarım Bakanı Pakdemirli’nin Malatya programı şöyle:

12 Ekim Cuma:

15.30- Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve AKP İl Başkanlığını ziyaret

17.00- ‘Tarım Şehri Malatya’ toplantısı

13 Ekim Cumartesi:

9.30- Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteklediği 500 baş düve üretim merkezi ziyaret ve buzağı küpe takma töreni

10.30-  Kayısı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Güneş Enerjisi kullanılarak yapılan kurutma sisteminin açılışı ardından Kayısı Borsası, Turgut Özal Üniversitesi Rektörlüğü, Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’nde incelemeler..

Bakan Pakdemirli Malatya’daki programlarının ardından Elazığ’a geçecek.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız