SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tarım Danışmanı' Sözleşmesi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Tarım İl Müdürlüğü, bu yıl görev yapacak 37 tarım danışmanıyla sözleşme imzaladı.

Tarım İl Müdürlüğü Salonu'nda düzenlenen sözleşme imza törenine İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik ile ve meclis üyelerinin katıldığı törende Tarım İl Müdürü Ahmet Güldal, Türkiye'de görev yapan 10 bin 300 kişilik tarım danışmanlarına 2 bin 500 kişinin daha eklendiğini belirtti.

Yeni dönemde Malatya’ya 37 tarım danışmanı verildiğini belirten Güldal, "Malatya'ya düşen 37 tarım danışmanı ile bugün sözleşme imzalıyoruz. Tarım danışmanları bir ay intibak eğitimi alacaklar. Daha sonra belde ve köylerde görevlerine başlayacaklar” dedi.

Güldal, Temmuz veya Ağustos döneminde Tarım Bakanlığı’nın bin civarında daha tarım danışmanı alacağını kaydetti.

Tarım danışmanlarına görevlerinde başarılar dileyen İl Genel Meclisi Başkanı Bekir Çelik, veteriner ve ziraat mühendislerinden oluşan tarım danışmanlarının görev yapacakları yerde fedakarca çalışacaklarına inandığını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız