SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı 1 Nisan'da

A- A+ PAYLAŞ

4. Malatya Tarım Teknolojileri Makine Hayvancılık ve Ekipmanları Fuarı, 01-04 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Malatya Belediyesi'nden fuarla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"01–04 Nisan 2010 tarihleri arasında İlimizde Organize edilecek olan 4.MALATYA TARIM TEKNOLOJİLERİ MAKİNE HAYVANCILIK ve EKİPMANLARI FUARI, başta Türk Tarım ve Hayvancılık sektörünün ilerlemesi ve gelişimi adına yeni teknolojilerinin tanıtılmasını, ürünsel bazda yeni alıcılarla buluşturulmasını, teknik ekipman ve makine konusunda yeniliklerin sektör temsilcileri ile bir araya getirilmesini amaçlamaktadır. Diğer bir amacımız tarım ve hayvancılığın daha iyi seviyelere gelmesi, yaygınlaştırılması, tarım ve hayvancılık sektörü ile uğraşanların sektördeki gelişmeleri, makine ve teçhizatları yakından takip ederek bilgi sahibi olmalarını sağlamaktır.

Tarım fuarımızın ana hedefi yurt içindeki sektör üreticilerinin özellikle ilimiz ve ilçelerimizdeki alıcılarla daha doğrusu ilgilileriyle bir araya gelip, sektörel bazda ticari bir platform oluşturmaktır. Bu doğrultuda sektör üreticilerimiz, gerek yurt içi yani bölgesel gerekse de ilimiz ve ilçelerimizden gelecek potansiyel müşterileri bir araya getirip, bu önemli ticari platformu en üst düzeyde değerlendirmiş, hem ürün satışı hem de teknolojik gelişmeleri yerinde görerek, ihtiyaçları olan her türlü bilgiye ve ürüne ulaşmış olacaklardır.
Malatya Belediyesi Fuarcılık A.Ş bu hedefler doğrultusunda zoru başarmış olup 90 firma katılımıyla fuar organizasyonunun en önemli kısmı satışı sonuçlandırmıştır.

Şimdi ilçe belediye başkanlarının ve il, ilçe ve köy muhtarlarının katkılarıyla fuara ilçe ve köylerden çiftçilerimizin getirilip fuarımızın amaçlanan ziyaretçiyi bilgilendirmesi hususu beklenmektedir.

Fuarımıza şu ana kadar 59'u il içinden 31’i il dışından olmak üzere toplam 90 firma (kurum/kuruluş) iştirak etmiş olup; 2776 m² stant satışı gerçekleştirilmiştir. Adana, İstanbul, Mersin, Şanlıurfa, Osmaniye, Antalya, Elazığ, Rize, Ankara, Hatay, Kilis, Bursa, Adıyaman, Konya illerinden firmalar fuarımıza iştirak etmiştir.

Fuar süresinde konferanslar, paneller ve 3. dişi buzağı yarışması yapılacaktır. Özellikle çiftçilerimiz ve üreticilerimiz başta olmak üzere tarım ve hayvancılık sektörünün tüm ilgililerini ve halkımızı 4. Tarım fuarımıza davet ediyor ve bekliyoruz."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız