SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:16:11
Tarım Fuarı Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı yarın Mişmiş Park’daki fuar alanında saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

11-14 Nisan 2013 tarihleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan fuarda, tarımla ilgili panel ve konferansların yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlenecek. 

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Tarım Fuarı ile ilgili açıklama yapan Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı, tarım ve teknolojinin buluşacağı fuarın çiftçiler, üreticiler ve yetiştiriciler için çok önemli olduğunu, tarım ve hayvancılıkla uğraşanların fuardan azami istifade etmelerini önerdi. Nalçacı, fuarın aynı zamanda Malatya’nın tanıtımı açısından da çok önemli olduğunu kaydederek, “6. Tarım Fuarı’nın sona ermesinin ardından 7. Tarım Fuarı için hazırlıklarımıza başlamıştık. Hummalı bir çalışma neticesinde hazırlıklarımızı tamamladık. Tarım bir ülkenin gelişebilmesi için vazgeçilmez bir unsurdur. Bizler bunun farkındayız. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Malatya ve halkımızın için faydalı olan fuarları yapmaya karar verdik. Bunların en başında da tarım fuarımız geliyor. Malatya bir tarım kentidir. Bu potansiyeli hayata geçirmek ve bölgeye yeniden bir hareketlilik getirmek için kollarımızı sıvadık. Şu an Malatya Tarım Fuarı bölgenin en büyük fuarlarından biri haline geldi. Bunu yaparken de ortak akılla hareket ettik. Sivil toplum kuruluşları, medya, dernekler, daire müdürlükleri, ilgili kurum ve kuruluşlar, özellikle de muhtarlarımızın bizzat bu işin içinde olmasını istediğimiz için üst üste istişare toplantıları gerçekleştirdik. Bunun neticesinde, herkes tarım fuarını sahiplenerek görev aldı. Birlik ve beraberlik için bu fuarımızı gerçekleştireceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm halkımızı fuarımıza bekliyorum” dedi.

Bu arada, 7. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’nın bu yılki konuk ülkesi Brezilya olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız