SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı Çarşamba'ya Açılıyor

0
Güncellendi - 2017-04-12 21:12:19
Tarım Fuarı Çarşamba'ya Açılıyor
A- A+ PAYLAŞ

11.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı, 12 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’de Mişmişpark Fuar Alanı’nda açılıyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından organize edilen Tarım Fuarı’na bütün vatandaşları davet etti.

Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya’nın son yıllarda bir fuarlar şehri haline geldiğini belirterek, vatandaşların bu fuarlara katılarak, gerek teknolojik gelişmeleri, gerekse de fuarda sunulan hizmetlerden faydalanmalarının büyük önem taşıdığını söyledi.

Malatya’da 10’dan fazla fuar düzenlendiğini belirten Başkan Çakır, “Bölgesinin cazibe ve çekim merkezlerinden biri olan Malatya’mızı aynı zamanda bir Fuarlar Şehri haline getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Malatya; sahip olduğu konumu, hayata geçirilen sosyal ve kültürel tesisleri, bu tesislerde düzenlenen yüzlerce etkinlik ve programlar ile bölgesinin kültür şehri olmakla birlikte; yıl içerisinde düzenlenen 10’dan fazla fuar ile de fuarlar şehri haline gelmiş bulunmaktadır.

Belediyemiz iştiraklerinden biri olan Kültür A.Ş. tarafından organize edilen fuarlarımızın hemen hemen tamamı ulusal ölçekte olmakla birlikte; Genel Sanayi ve Ticaret Fuarı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı, Kitap Fuarı ile Yapı ve Dekorasyon Fuarı ülkemiz sınırları dışına taşarak uluslararası ölçekte gerçekleştirilen fuar özelliğine sahip bulunmaktadırlar.

Her geçen yıl hizmet kalitesini ve standardını artırarak gerçekleştirilen fuarlarımıza katılımcıların da aynı oranda ilgilerinin artması bizleri fevkalade mutlu etmektedir.

12 Nisan Çarşamba günü saat 13.00’de Mişmişpark Fuar Alanı’nda açılışını yapacağımız 11. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. Fuarın şimdiden Malatyamıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Ücretsiz otobüs seferleri

Öte yandan Tarım Fuarı’nı ziyaret etmek isteyen vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri de düzenlenecek. 12-16 Nisan tarihleri arasında; Akçadağ’da 09.20, Battalgazi’de 09.00, Kale’de 08.15, Yazıhan’da 08.30, merkez eski Belediye Binası önünde de 09.00-17.00 saatleri arasında belediye otobüsleri vatandaşları ücretsiz olarak fuar alanına taşıyacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız