SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı Danışma Toplantısı

0
Güncellendi - 2016-02-29 17:01:02
Tarım Fuarı Danışma Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Malatya’da tarım üreticileri ve ziraat odası başkanlarıyla bir toplantı yaparak 10. Tarım Fuarı öncesi tarım fuarının nitelik ve nicelikleri konusunda nelerin yapılabileceğini istişare etti.

Öğretmenevi Aspuzu Toplantı Odasında gerçekleştirilen toplantıda Kültür A.Ş olarak yapmış oldukları faaliyetlerle ilgili bilgi veren Akın, fuar etkinlikleri konusunda çalışmaları daha verimli hale getirme adına istişarelerde bulunduklarını belirti. Akın, “Fuar öncesi gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar ile fuarın hem ziyaretçi katılımı noktasında hem de yeni fikirler noktasında bizlere çok ciddi katkı ve destekler sunuyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na hem uluslararası hem de bölgesel katılım sağladıklarını belirten Akın, 10’uncusunu düzenleyecekleri Tarım Fuarı ile üreticileri tarım ve hayvancılık sektöründe yeniliklerle buluşturmak, tarımsal üretimdeki verimliliği ve kaliteyi artırmayı hedefliyoruz.

Malatya ilçeleri ve bölge illerden fuar alanına gelecek olan üreticilere geliş - gidişleri noktasında gerekli desteği verileceklerini belirten Akın, her zaman tarım fuarına destek olan üretici birlik ve ziraat odası başkanlarına teşekkür etti.

Akın’dan sonra söz alan, Üretici ve Yetiştirici Birlik Başkanları, İlçe Ziraat Odası Başkanları sırayla söz alarak fuarla alakalı görüşlerini dile getirdiler.

10.Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım ve Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı 14-17 Nisan 2016 Tarihlerinde Malatya Mişmiş Park Fuar alanında gerçekleşecek.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız