SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarı Pazar akşamı sona erdi. 106 firmanın katıldığı fuardan katılımcıların memnun ayrıldıkları bildirildi.

Konuya ilişkin olarak Malatya Belediyesi basın bürosundan yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya Belediyesi Kültür A.Ş tarafından 7-10 Nisan 2011 tarihleri arasında Mişmiş Park Fuar alanında düzenlenen 5. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katılan katılımcılar fuardan memnun ayrıldılar.

Malatya dışından 21 ilden 46 firma olmak üzere toplam 106 firmanın katıldığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri, Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katılan katılımcılar, böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinden dolayı başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Geçmişle kıyasladığımızda inanılmaz bir gelişme var…
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Her geçen yıla göre fuara katılım önemli ölçüde artmaktadır.Bu da Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın artık bölgede kabul gördüğünün göstergesidir. Hedefimiz önce ulusal, devamında da uluslar arası bir tarım ve hayvancılık fuarına dönüştürmektir. Geçmişle kıyasladığımızda inanılmaz bir gelişme var.Bu fuar sayesinde firmalarımız, gelişen en son teknolojiyi, bilgi ve birikimlerini çiftçilerimizle paylaşmaktadırlar” şeklinde konuştu.

Başkan Çakır, ”Tarım ve Hayvancılık Fuarımıza ilgi gösterip, Malatya dışından ve Malatya’dan katılan firma yetkililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Firma Yetkililerinden teşekkür...

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri ve Makine, Hayvancılık ve Gıda Fuarına katılan katılımcılar, fuar organizasyonunun iyi olması ve kendilerine gösterilen ilgiden dolayı başta Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere Kültür A.Ş. Genel Müdürü Murat Nalçacı ve emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Katılımcılar, teknolojideki son gelişmelerin buluşmasına katkı sunan fuarda ticari olarak da önemli kazınımlarının olduğunu ifade ettiler.

Katılımcılardan bazıları görüşlerini şu şekilde dile getirdiler:

Mustafa Ekici/Muş: Fuar gayet güzel bir şekilde herhangi bir sıkıntı ile karşılaşılmadan bitti. Önümüzdeki yıllarda çok daha iyi olur diye düşünüyorum.

Bülent Bediroğlu/Şanlıurfa: Malatya Tarım furana 4. kez katılıyoruz. Tarım şehri Malatya özellikle kayısı ağırlıklı çalışılıyor. Malatya Belediyesine düzenlemiş olduğu tarım etkinlikleri için teşekkür ediyoruz.

Sinan Berk/Sivas: Fuar umduğumuzdan daha güzel geçti. Beklentilerimizi karşıladı bu açıdan Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz.

Erol Kılıç/Ağrı: Malatya Belediyesinin yapmış olduğu Tarım Fuarına Ağrıdan katılıyoruz. Sayın Başkanımızdan ve sıcak, misafirperver Malatya halkından memnunuz. Başta sayın Belediye Başkanı olmak üzere tüm halkına teşekkür ediyoruz.

Mehmet Fatih Aydemir/Bursa: Geçen senede katıldık, geçen seneye göre daha iyi durumda, daha gelişmiş durumda. Gelecek yıl için stant talebinde bulunacağız.

Hakan Yetiş/Malatya: Tarım fuarındaki ilgi alaka her zamankinden daha üst düzeydeydi. Profesyonel bir fuar olmuş, beklentilerimize cevap verdiler, güzel bir fuar oldu, teşekkür ediyoruz.

Ali Doğanşahin/Malatya: Böyle bir şansı bize sundukları için değerli Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a, Fuar Müdürümüze teşekkürlerimizi sunuyorum. Malatya’nın tanıtımı noktasında Malatya için büyük nimet.

Başkan Çakır stantları tek tek gezdi...

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, beraberinde Kültür A.Ş.Genel Müdürü Murat Nalçacı ile birlikte stantları tek tek gezerek, katılımcılarla sohbet etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız