SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Fuarı Toplantısı

0
Güncellendi - 2017-03-22 21:07:54
Tarım Fuarı Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafında bu yıl 12-16 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek olan 11. Tarım Fuarı hazırlıkları devam ediyor.

12 - 16 Nisan 2017 tarihleri arasında 11’incisi düzenlenecek olan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi kentteki tarım ile ilgili üretici ve yetiştirici birlik başkanları ile istişare görüşmeleri devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş toplantı salonunda 11. Tarım Fuarı öncesi istişare toplantısı gerçekleştirildi. Fuar öncesi yapılacak olan çalışmalar ele alındı.

11. Tarım Fuarı istişare toplantısına; Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Abdulmecit Yaşa, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Zeki Sadak, Veteriner Hekim Selami Aygen, Ziraat Mühendisi Fikri Tosun, Üretici ve Yetiştirici Birlik Başkanları katıldı.

Toplantıda, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu ve bu yıl ilk defa gerçekleşecek olan En iyi Bal yarışmalarının günlerinin belirlenmesi, verilecek ödüller, ikram, organizasyon, ulaşım, duyuru, gibi konular toplantı kararları ile netleştirildi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Sabri Akın; “ 11. Doğu ve Güneydoğu Tarım Teknolojileri, Hayvancılık ve Gıda Fuarı öncesi istişare toplantılarımız devam edecek. Tarım fuarı etkinlikleri konusunda çalışmaları daha verimli hale getirme adına istişarelerde bulunuyoruz” dedi.

Akın, “Fuar öncesi gerçekleştirdiğimiz bu tür toplantılar ile fuarın hem ziyaretçi katılımı noktasında hem de yeni fikirler noktasında bizlere çok ciddi katkı ve destekler sunuyor.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Tarım Teknolojileri Hayvancılık ve Gıda Fuarı’na hem uluslararası hem de bölgesel katılım sağladıklarını belirten Akın, 11’incisini düzenleyecekleri Tarım Fuarı ile şehrimizde sosyo – ekonomik katkıda bulunmak, üreticileri tarım ve hayvancılık sektöründe yeniliklerle buluşturmak, tarımsal üretimdeki verimliliği ve kaliteyi artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • fk (6 yıl önce)
    umarım geçen yılki gibi hijyensiz ve satışa uygun olmayan şekillerde olmaz bu yıl
    0
    0
    Yanıtla