SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım Sigortası Bilgilendirmesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:24:23
Tarım Sigortası Bilgilendirmesi
A- A+ PAYLAŞ

Tarım sigortaları konusunda Malatya'da bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

İl Genel Meclisi Salonu’nda Tarsim Malatya Bölge Müdürlüğü ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından Gıda Tarım ve Hayvancılık İl-İlçe Müdürlüğü personeline yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları tanıtım toplantısında bilgilendirme yapıldı.

Toplantıya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, Tarsim Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın, Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak, ilçe müdürleri, Targel Tarım danışmanları ve il-ilçe müdürlükleri personeli ile ziraat mühendisleri katıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Ramazan Aytekin, açılış konuşmasında, Malatya tarımı ve hayvancılığı hakkında bilgi verip, sigortanın önemini anlattı.

Tarsim Malatya Bölge Müdürü Sabri Akın ise tarım sigortasının önemini anlatıp, tarım sigortası konusunda köy köy son başvuru tarihinin web sitelerinde yer aldığını bildirdi.

Tarsim Bölge Müdür Yardımcısı Bünyamin Kadak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi hakkında bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız