SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarım ve Hayvancılık Konuşuldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:25:45
Tarım ve Hayvancılık  Konuşuldu
A- A+ PAYLAŞ

MÜSİAD Malatya Şubesi’nce düzenlenen sektör kurulu toplantılarının son konuğu Tarım,Gıda ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi Oldu. Toplantıda Malatya’nın tarım ve hayvancılığı masaya yatırıldı. 

MÜSİAD Malatya Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen Tarım ve Hayvancılık Sektör Kurulu’nun konuğu Malatya Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ali Selvi oldu. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin'in başkanlığında düzenlenen toplantıya MÜSİAD Sektör Temsilcileri katıldı. 

Toplantıda ilk olarak konuşan Şube Başkanı Mehmet Balin, “Beraberce Malatya’nın tarım, gıda ve hayvancılık sektörünün nereye varacağı konusunu ele alacağız. Problemlerimiz ile önerilerimizi istişare toplantısında dile getireceğiz” dedi. 

Balin’in konuşmasının ardından söz alan Malatya Gıda,Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, toplantıda, bakanlık tarafından tarıma yapılan hibe desteklemeleri, ekonomik yatırımlar, TKDK ve DAP desteklerini anlattı.

Üretimden tüketime kadar tarımın her aşamasında olan çiftçiye, sanayiciye ve ihracatçıya destek olduklarını ifade eden Selvi, “Bu çerçevede oluşabilecek her türlü sorunun çözümü için büyük gayretlerle çalışmaktayız. Burada dile getirdiğiniz sorunların çözümü için de gerekenleri yapacağımızdan endişeniz olmasın. Tarımsal ürünlerin işlenmesinden tüketiciye sunumuna kadar olan kısımda sizler, yani sanayiciler ve işadamları büyük çalışmalar yapıyor, büyük yatırımlar gerçekleştiriyorsunuz. Sizlerin çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz” şeklinde konuştu.

Malatya'nın tarımına ve ekonomisine olan katkılarından dolayı MÜSİAD’a teşekkür eden Selvi, “Sizlerin başarısı ilimiz tarımının gelişmesine de neden oluyor. Bu nedenle sizlerin her zaman yanınızdayız ve sorunlarınızın çözümü için gerekli desteği sağlamaya hazırız" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız