SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Tarımda Geriye Gittik'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Ağbaba, Akçadağ ilçesini ziyaret etti.

Akçadağ Kaymakamı Erhan Güney'i de ziyaret eden Ağbaba, ilçe ile ilgili bilgiler aldı. Ağbaba daha sonra Keller Köyü, Hançerli Köyü ve Ortaköy'ü ziyaret etti.

'TARIM SEKTÖRÜNDE GERİYE GİTTİK'

Ziyaret sırasında konuşma yapan Ağbaba, “ Önümüzdeki dönemde yapacağımız işlerin başında meralarla ilgili hukuksuzluğu ortaya çıkarmak var. Türkiye bir tarım ülkesi. Ancak son yıllarda  tarım sektöründe çok geriye giden bir ülke olduk. Hayvancılığın geliştirilmesi, hayvancılıkla uğraşanların desteklenmesi gerektiği düşünüyoruz. Hayvancılıkla geçimini sağlayan köylülerimizin de desteklenmesini istiyoruz. Binlerce yıldır kullanılan meralar peşkeş çekilmiş durumda. Bizim muhatabımız o iş adamları değil. Bizim muhatabımız bu hukuksuzluğu yapanlardır” dedi. 

'HALKIN YARARINA DEĞİL'

Özelleştirmeler konusuna da değinen Ağbaba “Mesela Malatya’da yapılan Tekel özelleştirmesi, Sümerbank özelleştirmesi  gibi özelleştirmelerden hiç biri halkın yararına yapılmamıştır. Öyle hukuksuzluklar, öyle yolsuzluklar olmuştur ki; Türkiye’de ve Malatya’da bunların sayısı çokı büyük miktarlardadır.Ama maalesef bu iktidar bu şekildeki özelleştirmelere devam ediyor. Bizlerde bunun karşısında mücadelemizi sürdüreceğiz.”şeklinde konuştu.

Ortaköy’ü ziyareti sırasında Milletvekili Ağbaba için kurban kesildi. Ağbaba buradaki konuşmasında; “Bazı köylerimiz çok ihmal edilmiş durumdalar.Bugün (dün) buraya Malatya İl Başkanımız Hüseyin Baştürk, Doğanşehir İl Genel Meclisi Üyesi Deniz Kayıkçı, Hekimhan İl Genel Meclisi Üyesi Nevzat Kızılaslan, Kulca İl Genel Meclisi Üyesi Zülfükar Yıldırım ve İlçe Başkanımız Ali Aslan ile birlikte geldik.Bu bölgelerin hangi problemleri varsa meclis üyelerimiz ve ben birlikte bu problemleri takip edeceğiz.Kurbanla karşıladınız bizleri bu nedenle çok teşekkür ederim. Biz her zaman sizlerin dertlerinin sorunlarınızın çözümleri için uğraşacağız.. Bizler bu korku cumhuriyetinin yıkılması için her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bu demokrasi, barış, özgürlük, insan hakları mücadelesinde sizin gibi insanların bizim arkamızda olması çok önemli. Bizim dayanağımız sizlersiniz başka gücümüz yok.. Sizlerin dertlerine kulak vereceğiz. " dedi.  

Ağbaba, daha sonra Bekiruşağı, Çevirme, Darıca ve Güneşli köylerini de ziyaret etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız