SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tarımı Geliştireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:15:44
A- A+ PAYLAŞ

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ali Selvi, Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği’ni ziyaret etti. Ziyarette, hayvancılıkla ilgili sorunlar üzerine konuşuldu.

Ziyarette ilk konuşmayı yapan Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, “Sayın Ali Selvi’nin Malatya’mıza tayini çıktıktan sonra birçok çalışmaları olmuştur. Bizler de bu çalışmalara yardımcı olmaya çalıştık. Kendileri de il koordinasyonlarında Malatya’mız için yapılacak hizmetlerle alakalı sivil tolum örgütlerine değer veren bir müdürümüz. Bizler kendilerine teşekkür ediyoruz. İnşallah müdür bey Malatya’mız için tarım ve hayvancılık noktasında önemli çalışmalar yapacaktır. Bu anlamda bizimde tabi bazı isteklerimiz bazı taleplerimiz vardır özellikle koç projesi olsun, halk elinde ıslah projesi olsun, yine hayvancılıkla alakalı projeler olsun güneş enerjisi sistemleri ile alakalı projeler olsun bu sorunları biz kendilerine yazdığımızda olumlu karşılayarak problemleri gerekli yerlere ileterek çalışmalarımızda bizlere destek oldu. Bu bağlamda inşallah ilerideki çalışmalara da destek olacaktır tekrar yetiştiricilerimiz adına birliğimize hoş geldiniz” dedi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık il Müdürü Ali Selvi, “Göreve geldiğimiz günden itibaren sivil toplum örgütleriyle gerekli istişarelerde bulunduk. Bunlardan bir tanesi de koyun keçi birliği başkanı İhsan Akın’dır. Biz göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Malatya tarımını nasıl geliştirebiliriz gayreti içerisinde olduk. Hep sivil toplum örgütlerini özellikle tarımla ilgili sivil toplum örgütlerini dinledik. Onların görüş ve düşünceleri bize rehber oldu. Onlardan bir tanesi de Sayın Başkanımız İhsan Akın’dır. Geldiğimiz günden itibaren bizlere destek olmuşlardır. Bahsettiğimiz gibi özellikle koç katımıyla ilgili kaliteli koç katımı, halk elinde ıslah projesiyle ilgili bize gerekli bilgiler verdiler. Zaten bizde bu projenin içindeyiz. Damızlık Koyun Keçi Birliği, bizim İl Müdürlüğümüz ve Elazığ Fırat Üniversitesi bu konuda beraber ortak istişare içerisinde proje yürütülmektedir. Önümüzdeki sene inşallah bir projeyi daha Bakanlığımıza sunduk. Yine aynı şekilde kaliteli koç katılımıyla ilgili bir projemiz daha oldu. Biz bu projemizin önümüzdeki sene programa alınacağına inanıyoruz ve takipçisiyiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız