SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarlaya 'Genel' Aydınlatma!.

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:24:56
Tarlaya 'Genel' Aydınlatma!.
A- A+ PAYLAŞ

Temel alt yapı hizmetlerinin sunulmasında gereklilik ve öncelikle ilgili tercihlerin şaşırtıcılığına, Malatya'nın iki ayrı yerinde yol aydınlatması ciddi bir örnek oluşturuyor.

TARLAYA DİREK

Burası Karakavak Mahallesi’nden, Tecde Mahallesi’ne açılan yeni yol. Karakavak’tan Tecde’ye açılan yeni yolun bir bölümü iki şeritli olarak hizmete konulurken, iki şeritli diğer kısmı ise toprak zeminde bırakılmış durumda. Ancak, toprak zeminli kısmada tarla kenarına aydınlatma direkleri konulmuş vaziyette. Kaldırımı olmayan, alt yapısı tamamlanmamış yolun kenarına konulan aydınlatma direkleri, bölgede inşaat yapan müteahhitlerin işini ise kolaylaştırıyor ve bölgeye modern bir görünüm sağlanmasına katkı sağlıyor. Yeni yerleşim yeri olan ve apartmanların büyük bir bölümü inşaat halinde olan bölgeye verilmek istenilen konfor dikkat çekiyor. 

YOL VAR, AYDINLATMA YOK

Burası da Malatya’nın yeni yerleşim bölgesi olan  Beydağı’ndaki TOKİ bölgesinin tek yol güzergahı Karagöz Caddesi.  Aynı zamanda günde yüzlerce vatandaşında gece ve gündüz Diş Hastanesi’ne tedavi olmak için kullandığı yol.  Son 5 ayda neredeyse bine yakın konut bu bölgede teslim edildi ve büyük bir bölümünde vatandaşlar oturmaya başladılar. Ancak, kaldırımı olan alt yapısı bulunan bu yolun, TOKİ’ye çıkışta sol kenarında aydınlatma direkleri bulunmuyor.  Sağ kenarda bulunan direkler ise Karakavak’ta tarlaya dikelen aydınlatma direklerine göre daha işlevsiz. Gece saatlerinde binlerce konutun olduğu bölgenin tek yol güzergahı karanlık içinde kalıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız