SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TARSİM Mühendislere Anlatıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:21:47
TARSİM Mühendislere Anlatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Tarsim, Malatya Ziraat Mühendisleri Odası üyelerine yönelik bilgilendirme ve tanıtım toplantısı düzenledi.

Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek “Meslektaşlarımıza yönelik TARIMSAL ÜRETİMDE RİSK YÖNETİMİ ve TARSİM UYGULAMALARI başlıklı bir günlük Eğitim planladık. Amacımız;hem 2015 Yılı TARSİM uygulamaları ve genel bilgilendirme, hemde TARSİM kapsamında bulunmasa da tabii afetler ve pazar şartlarına bağlı olarak üreticinin sıklıkla karşılaştıkları risklerin yönetimi sorununu en aza indirme ve en az olumsuz etkilenme şeklinde üretimin devamlılığını sağlama, ayrıca bu konuda meslektaşlarımızın güncel, doğru bilgilerle donatma hedeflenmektedir. Bu nedenle TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak ve Yönetim Kurulu Üyemiz Doç.Dr. Orhan Gündüz'e yapacakları sunumdan dolayı teşekkür eder, programın hayırlı olmasını dilerim” dedi. 

Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sisteminin işleyişi, poliçe son kabul tarihleri, Malatya ili 2014 yılı üretim değerleri, 2015 yılı değişiklikleri, hasar tespit organizasyonu ve ekspertiz çalışmaları konusunda sunum yapan Tarsim Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak “Ziraat Mühendislerinin sadece mühendislik yapmadığını bununla birlikte bir sosyolog, bir öğretmen, bir danışman ve daha çok özellikleri üzerinde taşıyan bir mesleğe sahip olduklarını” belirterek, düzenlenen bu toplantının Malatya iline, Ziraat Mühendislerine ve üreticilere hayırlı olmasını ve 2015 yılının doğal afetlerden uzak bir üretim sezonu olarak geçmesi dileklerinde bulundu.

Daha sonra Doç.Dr. Orhan Gündüz “Tarımsal Üretimde Risk Yönetimi” konulu sunumunu gerçekleştirdi. 

Toplantıya Ziraat Mühendisleri Malatya Şube Başkanı Fevzi Çiçek, İ.Ü. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Orhan Gündüz, Tarsim Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, Bölge Müdür Yardımcısı Meriç Özdemir ve ZMO Üyeleri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız