SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarsim Ziraat Fakültesi'nde

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:41:36
Tarsim Ziraat Fakültesi'nde
A- A+ PAYLAŞ

TARSİM Malatya Bölge Müdürlüğü tarafından İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik Devlet Destekli Tarım Sigortaları Tanıtım ve Bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

Toplantıda konuşan TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, Devlet Destekli Tarım Sigortaları Sistemi’nin işleyişi, 2015 yılı uygulamaları, branşlar, teminatlar, genel şartlar, tarife ve talimatlar, ekspertiz çalışmaları, hasar organizasyonu ile tarım sektörünün Türkiye için stratejik önemi ve başlangıcından bu yana Sistem çerçevesinde elde edilen üretim verileri hakkında bilgiler verdi. Toplantı katılımcıların soruları ile son buldu.

Düzenlenen bilgilendirme toplantısına İnönü Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Murat Asma, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Nihat Tursun, TARSİM Malatya Bölge Müdürü Bünyamin Kadak, Bölge Müdür Yardımcısı Meriç Özdemir, öğretim üyeleri ve Ziraat Fakültesi öğrencileri katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız