SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TARSİM'den Çocuklara Hediye

0
Güncellendi - 2017-11-03 21:25:04
TARSİM'den Çocuklara Hediye
A- A+ PAYLAŞ

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) Bölge Müdürlüğü tarafından Malatya Büyükşehir Belediyesi Nezaket Okulları ziyaret edildi. Ziyarette çocuklara; boyama kitabı, yap-boz, renkli kalemler gibi çeşitli malzemelerin bulunduğu hediye paketi verildi.

Çarmuzu-Kiltepe Semt Konağı’ndaki Nezaket Okulu’na gelen TARSİM Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan ve beraberindeki heyet, burada çocuklarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gençay’ın hazır bulunduğu ziyarette, çocuklara hediye paketi sunuldu. Daire Başkanı İhsan Gençay, TARSİM heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Nezaket Okullarımızı ziyaret ederek öğrencilere hediyelerini veren TARSİM heyetine, nazik davranışlarından dolayı Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuklar teşekkür etti

TARSİM Bölge Müdürü Mehmet Ali Doğan, “Biz de bu imkânı tanıdığı için Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. TARSİM olarak hem tanıtım anlamında hem de çocukları sevindirme anlamında hediye dağıtıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Çocuklara başarılar dileyen heyet, daha sonra Büyükşehir Belediyesi Melekbaba Semt Konağı’ndaki Nezaket Okulunda da hediye paketlerini öğrencilere takdim etti. Çocuklar da hediyelerden dolayı teşekkür ettiler.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından hayata geçirilen Nezaket Okulları, 4-6 yaş grubuna yönelik eğitim veriyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız