SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarsus Hazırlıkları Tamamlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:35:21
Tarsus Hazırlıkları Tamamlandı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un 31. haftasında Yeni Malatyaspor, Tarsus İdman Yurdu ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. 

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri'nde teknik direktör Cafer Aydın yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Dar alanda kısa pas ve top kapma çalışmasıyla devam eden antrenman, orta ve şut çalışmasının ardından sona erdi.

"SİNDİRE SİNDİRE GELİYORUZ"

Teknik direktör Cafer Aydın'ın göreve gelmesiyle birlikte 4'te 4 yapan sarı-kırmızılı takım, Tarsus İdman Yurdu deplasmanından 3 puanla dönmenin hesaplarını yapıyor. Antrenman sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Aydın, önlerindeki 4 maçın final niteliğinde olduğunu belirterek, "Bizim için geride kalan 4 hafta final maçlarıydı. Önümüzdeki 4 maçta final niteliği taşıyor. Kalan 4 maçta ilk finali Tarsus İdman Yurdu ile oynayacağız. Bu haftanın ayrı bir önemi var. Çünkü bu hafta rakiplerimiz puan kaybedebilir. Tarsus İdman Yurdu deplasmanından da 3 puanla döndüğümüz taktirde puan farkını biraz daha daraltacağız. Puan farkını daraltıp son haftalara girdiğimiz zaman büyük avantaj yakalayacağız. Puan kaybına tahammülü olmayan takım olarak daha sindire sindire geliyoruz. Rakiplerimiz puan kaybettiği takdirde son 3 hafta daha zevkli ve hoş olacak. Tek düşüncemiz Tarsus İdman Yurdu maçından 3 puanla dönüp, diğer maçların skorlarına bakmak olacak" dedi.

"4 HAFTALIK GALİBİYETİ TAÇLANDIRMAK İSTİYORUZ"

Tecrübeli teknik adam, geride kalan 4 hafta aldıkları galibiyeti Tarsus İdman Yurdu ile taçlandırmak istediklerini ifade ederek, "Bir hafta emek veriyorsunuz, onun emeğini hafta sonu alıyorsunuz. Hafta sonu emeğinizin karşılığını aldığınız zamanda, bir sonraki hafta daha mutlu oluyorsunuz. Üs üste galip geldiğiniz zaman bu coşku ve mutluluk daha da artıyor. Kazandıkça coşku artarak devam ediyor. Bizde 4 haftadır kazanarak, yolumuza devam ediyoruz. Tarsus İdman Yurdu maçını da kazandığımız takdirde bir sonraki hafta daha neşeli ve coşkulu olacağız. Bu maçı kazanmak zorundayız ki, geride kalan haftalarda aldığımız galibiyetlerin bir anlamı olsun" şeklinde konuştu.

Geriden geldikleri için puan kaybına tahammüllerinin olmadığını dile getiren Aydın, "Biz her maça final gözüyle bakıyoruz. Geriden geldiğimiz için puan kaybına tahammülümüz yok. Biz geriden geldiğimiz için daha antrenmanlıyız. Rakiplerimiz puan kaybettiği zaman bir sonraki haftanın bizim için daha iyi olacağını düşünüyorum. Biz sonuçta kendi işimizi yapacağız. Biz galip gelirsek, diğer maçlara bakabiliriz. Biz galip gelemediğimiz takdirde diğer maçlara bakmamızın bir anlamı yok" ifadelerini kullandı.

"TÜRKİYE'DE 2 MAÇ ÜST ÜSTE SEYİRCİLİ OYNANMAZ"

PFDK tarafından verilen 1 maçlı seyircisiz oynama cezasını da değerlendiren Aydın, "Yapacak bir şey yok. Seyircisiz oynama cezası alacak kadar bir sıkıntı olmadı. Geçmiş haftalardan gelen birikimden dolayı PFDK, gruptaki diğer takımların sahalarını kapattığı için bizim sahamızı da kapatmak istemiş olabilir. Hatayspor maçındaki ufacık şeyden seyircisiz oynama cezası veriliyorsa, Türkiye'de 2 maç üst üste seyircili oynanmaz. Futbolu güzelleştiren seyircidir. Ufacık şeyleri kriter alıp, saha kapatmaya kalkarsan, stada yarın öbür gün davetiyeyle adam çağırırlar" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız