SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarsus'u da Sevindirdik! 0-2

A- A+ PAYLAŞ

2. Lig 4. gruptan 3. lige düşmesi haftalar önce kesinleşen Malatyaspor, 2. ligde formalite maçlarına dönüşen maçlardan sonuncusunu kendi sahasında Tarsus İdmanyurdu ile yaptı ve 2-0 mağlup oldu. Stadda aralarında Malatya Belediyesporlu futbolcular ile Boluspor'da oynayan eski kaleci Emrah'ın da bulunduğu 150 civarında kişinin izlediği, bu yönüyle de Malatyaspor'un tarihindeki en az seyircili maçlarından biri olan karşılaşmada, konuk ekip tecrübeli oyuncularının katkısıyla galibiyeti buldu. Malatyaspor'un genç futbolcuları ise ele geçirdikleri az sayıda pozisyondan yine tecrübesizlik nedeniyle yararlanamadılar.

STAD: İnönü,

HAKEMLER: Eser Birinci, Hulusi Akılşan, Önder Yılmaz, 4. hakem Tamer Tekbaş,

MALATYASPOR: Önder, Mehmet Yoldaş, Osman, Mustafa, Mert, Buğra, Ahmet, Uğur, Raif, Murat, Sedat (Dk.46 Talat),

YEDEKLER: Mehmet Başkak, Anıl, Hakan, Onur, Talat, Okan, Müslüm,

TARSUS İDMANYURDU: Haydar, Zafer, İlker, Cevher, Semih, Kenan, İsmail, Fatih, Ferhat Duman, Ferhat Çerçi, Şenol,

YEDEKLER: A.Kadir, Nedim, Yusuf, Ali, Özgür, Fikret, Gökhan,

35. dakikada defansın arkasına atılan topla buluşan Tarsuslu İsmail, açılan kalecinin yanından filelere gönderdi: 0-1

36. dakikada Malatyaspor santra ile birlikte atak geliştirdi. Gole gitmekte olan Mert'i düşüren Tarsuslu Cevher kırmızı kartla oyun dışında bırakıldı. Kazanılan atıştan sonuç yok.

54. dakikada konuk takım farkı ikiye çıkardı. Orta sahadan gönderilen topla kaleciyle karşı karşıya kalan Fatih yerden vurdu ve golü attı:0-2

Karşılaşma bu skorla sona erdi.

HABER: Mustafa BULAŞMAZ
FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız