SON DAKİKA
SON DEPREMLER

“Tartışabilmek Çok Önemli”

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:23:29
“Tartışabilmek Çok Önemli”
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, ilçe belediye başkanları ve ilgili birim yetkililerin katıldığı bir koordinasyon toplantısı düzenlendi.  Toplantıya; Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı H. Uğur Polat, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Arif Emecen, Maski Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, İlçe Belediye Başkan Yardımcıları ile ilgili birim yetkilileri katıldı.

Mumcu; “Bilgi Alışverişi Yapılacak”

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ertan Mumcu, “Büyükşehir Belediyesi ile birlikte merkez ilçelerimiz ile Malatya’ya en güzel hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. Bugün burada düzenlemiş olduğumuz çalıştayda öncelikli amacımız birlik ve beraberliği en üst seviyeye taşımaktır. İlgili birimlerin sorumlularını bir araya getirerek verilen hizmetlerin daha kaliteli olması için karşılıklı görüş, bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Çalıştayımızın başarılı olacağına ve amacına ulaşacağın inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Polat, “Güzel ve Verimli Olacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ise konuşmasında; “Bizler ilçe belediyesi olarak koordinasyonu fiili olarak sahada gerçekleştiriyoruz. Önemli olan yapılan planlamalarda önceden bir koordinasyonun sağlanması ve bu koordinasyonun her alanda planlı bir şekilde uygulanması. Büyükşehir Belediyemizin öncülüğünde bugün bunu gerçekleştirmiş oluyoruz. Yeşilyurt Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarda karşımıza çıkan sorunlar da Büyükşehirdeki ilgili birimlerle istişare ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu koordinasyon toplantısının sahadaki hizmetlerimizin daha güzel ve verimli olmasına vesile olacağına inanıyorum. Bu toplantının gerçekleşmesinde emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Gürkan; “Güzel Düşünülmüş”

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise  “Çok güzel düşünülmüş bir organizasyon. Büyükşehir Belediyemiz ile Yeşilyurt ve Battalgazi Belediyesi personellerinin bir araya gelmesi, bilgi ve fikir paylaşımlarında bulunmaları hakikaten çok önemli. Bunu gerçekleştirdikleri için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum.

Malatya hepimizin yaşadığı, hepimizin geleceğinin ortak paydası olan bir şehirdir. Bu ortak paydada ortak işleri bir takım oyunu ile götürmemiz gerekir. Bir takım oyununun iyi bir şekilde yürütülmesi için ilişkilerin ve takım içindeki kişilerin birbirlerini çok iyi tanıması gerekiyor. Bu takım oyunu için gerçekten çok güzel bir zemin oluşturulmuştur. Bu güzel zeminin oluşturulmasından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Malatya’ya gerçekten güzel hizmetler yapılmakta. Bugün burada birlik ve beraberliğin sağlanmasının, daha güzel bir Malatya’nın oluşmasına vesile olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Çakır; “Tartışabilmek çok önemli”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, “Birlikte çalışıp birlikte hizmet üretiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’nın tamamına hizmet götürmenin gayreti içerisindeyiz. Malatya’nın kalkınması ve daha ileri gitmesi adına merkezdeki uyumlu çalışmanın Malatya’nın tamamını kalkındırma anlamına geldiğine inanıyorum. Bu çalışmalar esnasında diyalog, iş birliği ve iş planlamalarını birlikte yapmak, projeleri birlikte tartışabilmek çok önemli. Çalışmalarda mutlaka çok iyi bir koordinasyonun sağlanması gerekiyor. Özellikle saha çalışmalarında bu daha da önemli hale geliyor. Bu koordinasyon toplantısının birlikte hareket edebilme, proje paylaşımı gibi konulara vesile olacağına inanıyorum. Daha hızlı ve kaliteli hizmeti bu koordinasyon toplantıları ile sağlamış oluruz. Belediye Başkanlarımıza ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız