SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tarzanlığa Koronavirüs Arası..

0
Güncellendi - 2020-04-03 07:05:20
Tarzanlığa Koronavirüs Arası..
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir İlçesinde, zamanının büyük çoğunluğunu ilçeye 5 kilometre mesafedeki Meydan Köprüsü'nün olduğu bölgede Kozluk Çayı'nın kıyısındaki barakasında geçiren, çevre ve doğa tutkusu nedeniyle, çevresindekilerin 'Arapgir Tarzanı' diye de adlandırılan Ümit Aydın, koronavirüs salgınının ardından, doğadaki yaşamına ara vererek, 'geçici süre' evine döndü.

Klarnet ve cümbüş çalan, taksicilik yaparak geçimini sağlayan, ancak zamanının büyük kısmını yaz- kış yarı çıplak olarak Kozluk Çayı kıyısında yaptığı barakada geçiren, ilçeden getirdiği yiyeceklerle yaban hayvanlarını besleyen, Arapgir'in tanınan ve renkli simalarından biri olan 59 yaşındaki Ümit Aydın, solunum sisteminde etkili olan öldürücü koronavirüs salgını üzerine, 'üşütmeyeye yönelik önlem zorunluluğu' duyarak, doğa hayatına ara verdi.

Eğlenceli hayatı, hoş sohbeti ve müzisyen özelliği nedeniyle yaz-kış konuğu eksik olmayan Aydın, üstüne 'Corona Virüsden dolayı piknik ve eğlenceye ara verdim- Ümit' yazılı pankartlı fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşıp, ardından pankartı da ağaca astıktan sonra ilçe merkezine Yeni Mahalle'deki evine döndü.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Gırana gidiyi (4 yıl önce)
    Pınarın başında ufak taş gelir emo taş gelir adlı türküyü güzel okuyu
    0
    0
    Yanıtla
  • Veli (4 yıl önce)
    Git bak keyfine amcam bir iki hafta ya herşey normale dönmek zorunda.Allahın izniyle herşey olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Orada virüs ne arasın Ümit bey ne Malatya'ya gel nede arapgire git kur çadırını tut balığını yak sobani o klarnet yokmu bir siz birde Doğanşehir li Cafer duman duman dışında klarnet sanatçısı tanımam.
    0
    0
    Yanıtla