SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taş Yerine Oturdu"

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Gelişim Platformu (MAGEP) üyeleri, Ankara'da yeni görevlere atanan Malatyalıları ziyaret ettiler. 
 
MAGEP üyesi olan işadamı Necdet Bolcal’ın organizasyonuyla, Malatya Gelişim Platformu üyeleri ,  Düzce Valiliği'nden Danıştay üyeliğine atanan Bülent Kılınç, Malatya'da Adalet ve Kalkınma Partisi'nden 6. sıra Milletvekili adayı olan ve kısa bir süre önce Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Dr. Şanal Tosun ve Ankara Bölge İdare Mahkemesi başkanlığına atanan Ali Çatak’ı makamlarında ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar dilediler.
 
"TAŞ YERİNE OTURDU"
 
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı olan Şanal Tosun’a yapılan ziyaret sırasında, AKP MYK Üyesi ve Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı olan Akif Gülle’de bulunurken, Gülle burada yaptığı konuşmada Dr. Şanal Tosun’un bu görevi çoktan hak ettiğini, Tosun’un bu göreve gelmesiyle taşın yerine oturduğunu söyledi. 
 
"FAYDALI OLACAK"
 
Ziyaretlerde yapılan konuşmalarda Malatyalıların bürokraside önemli görevlere gelmesinin sevindirici olduğu, bürokraside ne kadar fazla Malatyalı olursa Malatya için faydalı olacağı vurgulandı.
 
"KAPIMIZ AÇIK"
 
Ziyaret edilen bürokratlar ise yaptıkları konuşmalarda, Malatya Gelişim Platformu  üyelerine teşekkür ederek, bulundukları görevde kapılarının Malatyalılara sonuna kadar açık olduğunu belirttiler.
 
Ziyarete katılan MAGEP üyeleri şöyle ; Ekrem Dernek- MEV Ankara Şube Başkanı, Ertaç Önal-Emekli Bürokrat, Necdet Bolcal-İşadamı, Atilla Şahin-Mülkiye Başmüfettişi, Salman Tan-Hakim, Cihangir Kaya-Gölbaşı Emniyet Müdürü, Sıdıka Kuşanaç-Kredi Yurtlar Kurumu Bölge Müd. Yard., Mustafa Kemal Akgül-Milli Prodüktivite Teknik Danışmanı, Hasan Tanrıver-TAPDK Daire Başkanı, Mehmet Kirişçioğlu-Avukat, İbrahim Kalı-Avukat, Fatih Kaya-Avukat, Osman Katipoğlu-TSE Müşavir, Atay Çatal-Ankara Tekstilciler Derneği 2. Bşk., Bayram Yumrutepe-Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müşavir

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız