SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taşar'la Sözleşme

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Grup takımlarından Malatyaspor'da, teknik direktör Mustafa Taşar ile sözleşme imzalandı.

Konuyla ilgili bilgi veren Malatyaspor Futbol Şube Sorumlusu Faysal Elkoca, "Malatyalı olarak Mustafa Taşar ile çalışmaktan son derece mutluyuz. Malatyaspor'da yönetim yokken takımı toparlayıp, antrenmana başlamıştır. Biz de Mustafa hocaya güveniyoruz. Takıma büyük katkılarda bulunacağına inanıyoruz. Umuyoruz ki, Mustafa Taşar Malatyaspor'da başarılı olur" dedi.

Teknik direktör Mustafa Taşar da, "Malatyaspor'a hizmet etmekten mutluluk duyuyorum. Takımla birlikte başarılı olmak istiyorum. Malatyaspor'a ve bizlere hayırlı olsun" diye konuştu.

Adıyamanspor maçı hazırlıklarıyla ilgili de bilgiler veren Taşar, "Takımda çok eksiğimiz var ama yavaş yavaş toparlanıyoruz. Takım anlayışı açısından, oyunsal formatta yapılması gerekenleri yapacağız. Tabi herkesin beklentisi var. Biz de bundan sonraki süreçte neticeye gitmek istiyoruz" ifadesine yer verdi.

Takımın fiziksel açıdan kendisini toparlamaya çalıştığını söyleyen Taşar, "Düzensiz bir fiziksel yapımız var. Takımımıza sonradan önemli oyuncular katıldı. Ancak fiziksel olarak takım da uyumsuzluk oldu. Tabi antrenmanlarda özel çalışmalar ile bu açığı kapatmaya çalışıyoruz. Belirli bir şablonu oturttuk. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağımıza inanıyorum" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası'nda son çalışmasını yapan Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı bulunan Ergun çalışmaya katılmadı.

13 Eylül Pazar günü Adıyamanspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Malatyaspor'un yarın sabah saat 10.00'da Adıyaman'a hareket edeceği bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız