SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tasfiye Yönetimi!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un olağanüstü genel kurulu yapıldı. Kulüp başkanlığına Eczacı Koray Güler (alttan 2. fotoğrafta) seçildi.

Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen ve eski yönetiminde yeniden aday olmadığı genel kurul İl Özel İdare Müdürlüğü Salonu’nda yapıldı.

Divan başkanlığını Dr. Özgür Aydın’ın yaptığı genel kurula il yöneticilerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından da hiç bir yönetici ve ilginin gelmediği görüldü.

Çok az sayıda üyenin ve basın mensuplarının hazır bulunduğu olağanüstü genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesiyle başladı.

Olağanüstü genel kurulda ilk olarak eski yönetimim kurulunun faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunu eski yönetim kurulu üyesi Faysal Elkoca okudu. Elkoca, yönetim kurulunun çok zor şartlar altında göreve geldiğini belirterek, “ Yönetim kurulu olarak göreve geldikten sonra öncelikli olarak eski yönetimler dönemine ilişkin hesapların incelenmesi için başvurduk. Kısa süre içerisinde bu inceleme sonuçlanacaktır. Kulübün kapanmaması için her türlü adımları attık. Biz belki de 30 yılın en başarılı yönetimi sayılırız. Çünkü 900 Milyar liraya yapılan transferleri bizim yönetimimiz onda birine yapmıştır. Yönetim olarak Klasman Grubu öncesinde transferin yolunu açmak için 8.5 Trilyon liralık eski futbolcu alacaklarının ötelenmesi için büyük çaba gösterdik. Başkanımız şehir şehir gezerek bu sorunu çözümledi. TFF Başkanı bile bu ötelemeye şaşırdı. Ancak 3 Milyon nüfusa sahip Malatya 120 Milyar liraya takıldı. Şehrimizin büyükleri sahiplenmeyince takım dağılma ile karşı karşıya kaldı. Bugün Elazığspor maçına genç kadro gitti.” dedi.

Kulübün gelir-gider hesaplarına ilişkin olarak ta Kulüp Müdürü Atilla Kapkıner bilgi verdi. Kapkıner, yönetimin görevde bulunduğu dönemde 1.6 milyon TL geliri olduğunu belirterek, şu anda temlik dolayısıyla bloke edilen 360 Bin TL olduğunu, temlik olmamış olsaydı bu paranın kulüp kasasında bulunacağını ifade etti.

Yönetim ve denetim ile bilanço gelir-gider hesaplarının ibra edilmesinin ardından divana sunulan bir önerge okundu ve 23 kişinin kulüp üyeliği oylamaya sunuldu ve kabul edildi.

Daha sonra divana Koray Güler başkanlığında 11 kişilik yönetim kurulu listesi sunuldu.

Divana başka başvuru olmayınca seçimlere geçildi. Seçimlerde 41 delege oy kullandı. Yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU ASIL: Koray Güler, Eren Bahçeci, Nurhan Çoban, Ahmet Türkoğlu, Umut Öz, Mehmet Altınok, Vahap Kaya, Mehmet Karahan, Emrah Kolaç Mehmet Kanmaz ve Birol Gedik.

YÖNETİM KURULU YEDEK: Kader Karahan, Yusuf Okyay, Mehmet Altuntaş, Mikail Ökke, Ramazan Güngör, Gökhan Kolukısa, Fuat Yeşilova, Murat Kumaş, Orhan Ekmekci, Ferit Aslan ve Kerem Bahçeci.

DENETLEME KURULU ASIL: Murat İpekten, İrfan Yücel, Samet Altıok,

DENETLEME KURULU YEDEK: Erkan Gürbüz, Murat Soysal, Ahmet Canberk,

DİSİPLİN KURULU ASIL: Zafer Akkök, Şenol Balarısı, Birol Aslan,

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Ümit Erdem, Arif Karaavcı, Şenkan Arıkan.

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından Kulüp Başkanlığına seçilen Koray Güler yaptığı kısa konuşmada, “Malatyaspor’un geldiği nokta herkes tarafından biliniyor. Gençlerle gittiği yere kadar gideceğiz. “ dedi.

HABER-FOTO:Selahattin GÖKATALAY

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız