SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Taşın Altına Elimi Koyarım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:16:18
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Mahrukatçılar Esnaf Odası’nın genel kurulunda mevcut başkan Orhan Özbek yeniden seçilerek güven tazeledi. Özbek, aynı zamanda Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkan Vekilliği görevini de sürdürüyor.

Mahrukatçılar Esnaf Odası’nın genel kurulu Malatya Esnaf Sarayı’nın salonunda gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin’in yaptığı genel kurulda tek liste ile mevcut başkan Orhan Özbek aday oldu.

Mahrukatçı esnafının yoğun ilgi gösterdiği genel kurulun açılışında konuşan Özbek, “Mahrukatçı esnafına şimdiye kadar yaptığımız hizmeti bundan sonrada daha fazla yaparak sürdüreceğiz. Hep birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içinde çözeceğiz. Ben 24 saat esnafımın yanındayım. Bizim için hangi görev olursa olsun ben her zaman taşın altına elimi koyarım. Genel kurula gösterilen ilgi şevkimizi daha da arttırmıştır. Ben genel kurulu katılarak odasına sahip çıkan tüm mahrukatçı esnafımıza teşekkür ediyorum. Genel kurulun esnafımız ve Malatya için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

MESOB Başkanı Keskin ise, “Orhan Özbek başkanımıza teşekkür ediyorum. İnsanlara yaklaşımı ile sizlerin sorunlarıyla ilgilenmesi ve diyalog girişimleri ile her zaman esnafımızın takdirini kazanmıştır. Özelliklede genel kurula yoğun bir şekilde katılan ve kendi meslekleri ile kendi odalarına sahip çıkan mahrukatçı esnaflarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Esnaftan gelecek olan her türlü öneriye açık olduklarını belirten Keskin, “Malatya’da meslek odalarımızın seçimleri başladı. Bu seçimlerde bütün esnaflarımızın kendi odalarına, kendi kuruluşlarına sahip çıkmasını istiyoruz” ifadelerini kaydetti.

Esnaf kuruluşu yöneticilerini yapılamayacak hiçbir şey için söz vermediğini ve vermeyeceğini de söyleyen Keskin, “Bugüne kadar yapamayacağımız hiçbir şey için söz vermedik” şeklinde konuştu.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile birlikte çok sayıda esnaf odası başkanlarını da katıldığı genel kurulda tek liste ile yeniden Mahrukatçılar Esnaf Odası Başkanlığına seçilen Orhan Özbek’in yönetim kurulunda Ufuk Zorluer, Mustafa Yaşar Terece, Mehmet Keskin, Rıdvan Açıkgül, Ali Erbaş ve Vahap Bayrak seçildi. Denetim Kurulu’na da İlker Kargın, Cebrail Tayiz ve Hüseyin Suat Üzmez getirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız