SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taslak Fikstür Yayınlandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:09:33
Taslak Fikstür Yayınlandı
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol 3. Lig’de Malatya İnönü Üniversitesi, Esenlik Malatya Belediyespor ve Girmanaspor takımları mücadele edecek. 

Geçtiğimiz sezon 3. Lig C Grubu’nda İnönü Üniversitesi ile Esenlik Malatya Belediyespor, Malatya’yı temsil etmişti. Bölgesel Lig P Grubu’nu lider tamamlayan Girmanaspor geçirdiği başarılı sezonun ardından 3. Lig'e yükselirken, Malatya 3. Lig’de 3 takımla mücadele etme hakkı kazandı.

Öte yandan Türkiye Voleybol Federasyonu, 3. Lig'in taslak fikstürünü yayınladı. Fikstüre göre Girmanaspor, ilk haftada Hatay ekibi Payas Belediyespor 1975’i ağırlayacak. Geride bıraktığımız sezonda istediği başarıyı elde edemeyen İnönü Üniversitesi, deplasmanda Adana ekibi Beyza Spor ile karşılaşacak. Geçtiğimiz sezon play off’larda mücadele etme hakkı kazanan Esenlik Malatya Belediyespor ise birinci haftada Yeni Osmaniye ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Malatya’da ilk derbi 5. haftada Girmanaspor ile Esenlik Malatya Belediyespor arasında oynanacak. Esenlik Malatya Belediyespor, ligin 6. haftasında ise Malatya’nın diğer bir derbisinde İnönü Üniversitesi ile kozlarını paylaşacak. Ligin 7. haftası İnönü Üniversitesi-Girmanaspor derbisine sahne olacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız