SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taştan Toprağa Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:28
Taştan Toprağa Verildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Arguvan İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Taştan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’nda, ikindi namazı sonrası kılınan cenaze namazından sonra burada toprağa verilen Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Arguvan İlçesi Belediye Başkanı Hüseyin Taştan’ın (54) cenaze namazına, Kaymakam Zafer Oktay, AKP Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin ve Öznur Çalık, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Arguvan Belediye Başkan Vekili Ali Ekber Aslantürk, Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Turgut Özal Tıp Merkezi Kardiyoloji Anabilim dalı Başkanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, bazı sendika, oda, parti, dernek ve Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri katıldı.

Taştan’ın cenazesinde eşi Nermin Taştan’ı, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık teselli etti. Mide kanserinden hayatını kaybeden Taştan’ın evli ve iki çocuk babası olduğu belirtildi.

BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI..

Bu arada Taştan'ın vefatı dolayısıyla CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yayınladığı mesajda, "Partimiz ve Arguvan için yeri doldurulamayacak bir kayıp yaşadık. Arguvan Belediye Başkanımız Hüseyin Taştan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyorum. Hüseyin Taştan’a Allah’tan rahmet,  ailesine, yakınlarına, tüm partililerimize ve Arguvanlılara başsağlığı diliyorum" dedi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz'ın mesajı da şöyle:

"Yakın çalışma arkadaşımız, Arguvan Belediye Başkanımız Hüseyin Taştan’ın vefatı hepimizi derinden üzmüştür. Taştan’ın vefatı hem partimiz hem de  Malatya için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Değerli başkanımıza Allah’tan rahmet, Taştan ailesine, tüm partililerimize ve Arguvanlılara başsağlığı diliyorum"

CHP Arguvan Belediye Başkan adayı Mehmet Kızıldaş, yayınladığı mesajda "Turgut Özal Tıp Merkezi'nde mide kanseri nedeniyle yaklaşık 3 aydır tedavi gören ve bu amansız hastalıkla 2 yıldır mücadele eden Arguvan Belediye Başkanımız Hüseyin Taştan'ın vefatı hem partimiz hem de Malatya için yeri doldurulamayacak bir kayıptır. Değerli başkanımıza Allah’tan rahmet, Taştan ailesine, tüm partililerimize ve Arguvanlılara başsağlığı diliyorum" diyerek üzüntülerini bildirdi.

CHP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hulisi Porgalı da, yaptığı açıklamada “İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde mide kanseri nedeniyle yaklaşık 3 aydır tedavi gören Arguvan Belediye Başkanımız Hüseyin Taştan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Taştan’ın vefatı partimiz ve Arguvan için yeri doldurulamayacak büyük bir kayıptır. Yerel seçimler öncesi parti içerisindeki çalışmalarımdan dolayı şehir dışında bulunduğumdan cenazeye katılamamanın üzüntüsünü ayrıca yaşıyorum Merhum başkan Hüseyin Taştan'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, bütün partililerimize ve Arguvan halkına başsağlığı diliyorum"dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız