SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taştepe Mahallesi'ndeki Tehlike!.

0
Güncellendi - 2016-11-08 01:57:38
Taştepe Mahallesi'ndeki Tehlike!.
A- A+ PAYLAŞ

CHP Battalgazi Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, bazı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Taştepe Caddesi'nde yaptığı inceleme sırasında caddenin özellikle yaya trafiği bakımından çok büyük tehlikeler taşıdığını belirterek soruna dikkat çekti.

Başkan Selahattin Sarıoğlu konuya ilişkin şunları söyledi:

"Malatya kamuoyumuzun ve Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın dikkatlerine sunuyorum. Bakın burada Taştepe Caddesi diye bir cadde var, vızır vızır araç geçiyor bu caddeden. İnsanlar yürüyor, çocuklar, kadınlar, yaşlılar yürüyor ama bu yolda yaya kaldırımı yok. Esenlik Yemek Fabrikası ve Belediye Ekmek Fabrikası yakınlarında yolun bir yanı Derme Suyu'nun aktığı vadi. Burası yirmi-otuz metrelik bir uçurum. Burada bir korkuluk bile yoktur. ikiyüz metre civarında bir yol. İnsan buraya bir korkuluk yapar. Riski bertaraf eder. Hiç mi bir belediye yetkilimiz görmedi burayı, şikayet eden de mi olmadı? Bir vatandaşımız düşse ölmese sakat kalır. Bir çocuk annesinin elinden kurtulsa uçurumun kıyısında bulur kendini. İlla bir kişinin ölmesi veya bir yerinin kırılması mı gerekiyor?"

Sarıoğlu, Taştepe Caddesi'nin kaldırımsız başka çok tehlikeli yerlerine de dikkat çekerek, " Bakın buradaki durumu görüyorsunuz. Cadde daraldıkça daralmış. Ama gelen geçen araç sayısı aynı. Hepsinin de aceleci, hepsi de hızlı gidiyor. Şimdi buradan geçen vatandaşlarımızın canlarının güvencesi var mı? Yok. Arkadan önden araç geliyor. Bir insan bir dünyadır, bir cihandır. Bunun çocuğu, genci yaşlısı olmaz. Bunun zengini fakiri olmaz. Zengin semtlerinde neden her türlü önlem alınıyor da buralarda alınmıyor? O semtlerde yaşayanların ki can da Taştepe'de, Kiltepe'de, Yıldıztepe'de, Göztepe'de, Şehit Fevzi'de, Hidayet'te yaşayanların ki can değil mi? Burası ana yol. Cadde. Buradan Büyükşehir Belediyesi sorumlu. Bir an önce buralara el atsınlar. İnanıyorum ki Sayın Başkanın dikkatini çekmedi. İşte biz dikkatini çekiyoruz. Gelsin görsünler, ufak yatırımlarla bu tehlikeleri önlesinler. Biz, Malatya'da fakir semtlere de önem verilmesini istiyoruz." dedi.

Bülten

taştepe

taştepe1

taştepe2

taştepe3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Osman ALBAYRAK (7 yıl önce)
    Sayın Sarıoğlu sen üzerine düşeni yapıyorsun. Sağol, ama buranın Halkı ve Muhtarı hallerinden memnun. Burası deyim yerinde ise hizmet almamak için seçimlerde tulum çıkarıyor.
    0
    0
    Yanıtla