SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tat Verdiler...

A- A+ PAYLAŞ

Haftaya damga vuran Malatya oldu. Sarı-kırmızılılar, Elazığ'ı 6-2 yenip 3. sıraya çıktı. Uşak'ta da gol düellosunu Altay kazandı... Lig A'da geçen haftanın Panoramasını "Fotomaç Gazetesi"nin değerlendirmesiyle aktarıyoruz...
*****

Eskişehirspor-TürkTelekomspor karşılaşması ile başlayan ikinci yarı, 17 maçlık bir moraton sonunda bitecek. 18. haftaya damgasını vuran ekip Malatyaspor oldu. Sarı-kırmızılılar, Elazığspor'u 6-2 yenerek haftanın en farklı skorunu elde etti. Malatyalı Taner de attığı 3 golle yıldızlaştı. Bu maçta tek çirkin şey,
tribünlerde kendini bilmez birkaç kişinin lüzumsuz haraketleriydi.

TELEKOM DİRENDİ
Eskişehirspor, konuk ettiği Telekom'u geçemedi. Karşılaşma 0-0 sonuçlandı. Ankara'da G.Birliği OFTAŞ, Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak liderliğini sürdürürken Kasımpaşa 4. sıraya geriledi. Haftanın diğer gollü karşılaşması Uşak'ta oynandı. Uşakspor, Altay'a 4-3 yenilerek kendini ateşe attı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Akçaabat Sebatspor'a şans tanımadı.

SAMSUN GELİYOR
Samsun, Ordu'yu 2-0'la geçerek kendine geldi. Mardin, yeni hocası Feyyaz Uçar ile ilk lig maçını 3-1 kazandı. G.Antep Belediye de Kocaeli karşısında fırsat tepti ve rakibine puan kaptırdı. Haftanın son maçında Karşıyaka, Diyarbakır'ı tek golle devirdi.

2.Lig Panoraması-

HAFTANIN TAKIMI: MALATYA

Sarı-kırmızılılar, Elazığspor karşısında yenik duruma düşmelerine karşın, güçlü rakibini farklı yenerek 3. sıraya yükseldi. Malatyaspor, oynadığı futbolla da büyük alkış aldı.

ALTIN KARMA

Ali Şan (Telekom) Emre (Mardin) Taner (Malatya) Erkan (İst.Bld) Senerik (Malatya) Yunus (Kocaeli)
Ali (İst. Bld) Yasin (Altay) Özgür K.Paşa) Şehmus (Mardin) Adnan (Samsun)

GOL KRALLIĞI

19 Gol : Taner (Malatya), 12 Gol: Muhammet (Diyarbakır), 9 Gol: Alper (K.Paşa), 8 Gol: Erol (Altay), Ali (İst.Bld), Serdar (G.Antep Bld), Erhan (K.Paşa), 7 Gol: Şadi (Ordu), K.Yıldırım (Oftaş), 6 Gol: Ümit Ozan (Sebat), Yasin (Altay), Sertan (İst.Bld), Aydın (K.Paşa), Caner (Samsun), Alp (Telekom)

TOPLU SONUÇLAR

Eskişehir-T.Telekom: 0-0, İst.Bld- Sebat: 3-0, Uşakspor-Altay: 3-4, Mardinspor-İstanbul: 3-1, OFTAŞ-Kasımpaşa: 1-1, Malatyaspor-Elazığ: 6-2, G.Antep Bld-Kocaelispor: 1-1, Samsun-Ordu: 2-0

HAFTANIN MAÇLARI

İstanbulspor-Eskişehir, Elazığ-G.Antep Bld, K.Paşa- Malatya, Diyarbakır-OFTAŞ, Telekom-Uşak, Sebat-Mardin, Ordu-İst. Bld, Altay-K.Yaka, Kocaeli-Samsun

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız