SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tatan YMS'yi Mahkemeye Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:49
Tatan YMS'yi Mahkemeye Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'da 2013-2014 sezonunda forma giyen ancak istenen performansı ortaya koyamadığı için takımdan ayrılan tecrübeli futbolcu Fahri Tatan, alacaklarından dolayı kulübü mahkemeye verdi. 

Geçtiğimiz sezon sözleşmesinin bitmesinin ardından sarı kırmızılı takımla yollarını ayıran Fahri Tatan, sosyal medya üzerinden Yeni Malatyaspor'da forma giymek istemediğini açıklamış ve takımla yollarını ayırmıştı. 

Yeni Malatyaspor'dan 30 bin TL alacağının bulunduğu ileri sürülen Fahri Tatan,Malatya 2.Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı.

Fahri Tatan, Yeni Malatyaspor'da istenilen performansı bir türlü gösterememiş ve geçtiğimiz sezon sonunda takımla yollarını ayırmıştı. 

Tatan, kulüpler yollarını ayırdığını sosyal medya üzerinden duyurarak, " Bu yıl Yeni Malatyaspor’da olmayacağım. Beni seven ve destek veren bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya’yı çok sevdim. Malatya’nın yeri bende çok farklıdır. Yeni sezonda Yeni Malatyaspor’a başarılar diliyorum. Umarım istedikleri olur. Oradaki bütün arkadaşlarımın Allah yardımcıları olsun. 3 önemli sakatlık geçirdim. Böylesine önemli sakatlıklar geçirmeme rağmen göstermiş olduğum performansın kötü olmadığını düşünüyorum. Bunu maçlarımızı izleyen herkes bilir" ifadelerine yer vermişti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız