SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tatlı Yiyip Tatlı Konuştular

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, yeni sezon için Orduzu Pınarbaşı'nda hazırlık çalışmalarını sürdürürken, akşam antrenmanını izlemeye Belediye Başkanı Cemal Akın da, 3 tepsi baklavayla geldi.. Akın'ı, sahanın önünde Kulüp Başkanı Haşim Karaman karşıladı. Akın, yeni başkana yönelik sıcak açıklamalar yaparken, aynı şekilde karşılık buldu.

BAKLAVALI ZİYARET..
Akın, akşam antrenmanına geldi ve burada yöneticilerle konuşup, bir süre çalışmaları izledi. Beraberinde getirdiği tatlıları da dağıttıran ve ilk dilimi kendisi alan Belediye Başkanı Akın, basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı:

"Yeni bir yönetim Haşim beyin başkanlığında oluşmuş bir durumda. Yeni bir heyecan, inşallah Malatyaspor, Malatya insanının gönlünde yaşattığı gibi yeniden çıkacak. Malatyaspor’a ve Malatya’ya bu yakışır.

Sağolsun başkanımız bu hususta fevkalade işi baştan sağlam tutmuş. Türkiye’nin en seçkin hocalarından birisiyle anlaşmış. Ayrıca da hepinizin yakından tanımış olduğu yine golcülükleriyle meşhur olan futbolcu arkadaşlarımızı Malatyaspor’a transfer etmişlerdir.

Bu samimiyet, bu ihlas, bu gayretle inşallah Malatyaspor, düştüğü yerden gerçekten, kıymetli kardeşim, değerli başkanım Haşim beyin başkanlığında inşallah kalkacaktır.

Bu vesileyle, bu çalışmalarda emeği geçen hem Haşim beye, hem kıymetli heyetine, şu anda Malatya’nın bu konuya gönlünü koymuş olan insanlarından teşekkül etmiş heyetine teşekkür ediyorum. Başarının arkadaşlarımız için, Malatyaspor için, Malatya için olacağına inanıyorum."

Malatyaspor Başkanı Karadağ da, Akın'a teşekkür etti ve şöyle konuştu:

"Biz Malatyaspor için maddi olarak hiçbir şeyden kaçmayacağız. Yapılması gereken ne ise yapıyoruz. Bu takımın çıkması için de ne gerekiyorsa, onu yapacağız. Yaptıklarımız ortada. Maddi ve manevi desteklerini bizden esirgemediği için sevgili başkanımıza teşekkür ederim."

Antrenmana Malatya kanadındaki bazı yöneticilerin yanı sıra, İstanbul kanadından yönetimde yeralan Şaban Taçyıldız da katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız