SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tatlıses'i Vuranlar Yakalandı.!

A- A+ PAYLAŞ

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'e düzenlenen silahlı saldırının faili olarak Abdullah Uçmak ile yirmi adamı gözaltına alındı. İstanbul Organize Şube Müdürlüğü ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında 36 ayrı adrese baskın düzenlendi ve Uçmak ile birlikte 20 kişi gözaltına aldı. 12 kişinin daha arandığı soruşturma kapsamında olayı bizzat Uçmak'ın yaptığı ve saldırıda kullanılan aracında kiralık olduğu belirlendi. Gelişmeler takip ediliyor...

TATLISES'İ TEHDİTTEN YARGILANDI

Türkücü İbrahim Tatlıses'in soruşturmasında "Sauna Çetesi" ile ilgili çalışma yapan polis, 10 yıl önce 3 adamıyla Tatlıses'i ölümle tehdit ederek, para istediği iddiasıyla yargılanan organize suç örgütü lideri Abdullah Uçmak ve adamlarını da yakın takibe aldı. Eski İstanbul Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılanırken Tatlıses'in hasmı olduğunu açıklayan Uçmak, Mayıs 2002 tarihinde tutuklu olarak çıkarıldığı duruşmada "Tatlıses ile aramızda geçmişe dayanan bir husumet var. Benden intikam almak için iftira atıyor" demişti.

Duruşma bitiminde ise tehditler yağdıran Uçmak, "İbrahim Tatlıses, seni i.... yapacağım. Kazığa oturtacağım. Sen görürsün p... Karına kurşun sıkacağına bana kurşun sık. Karı gibi gelip de şikayetçi olma. Mermiyi bana atacaksın ulan çakal" diye bağırmıştı.

6 AY ÖNCE TAHLİYE OLDU

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde çete lideri olmak suçundan yargılandığı davada hüküm giyen Abdullah Uçmak'ın uzun namlulu silah bulundurduğu da iddia edilmişti. 6 ay önce Eylül 2010 tarihinde tahliye olan Uçmak ile İbrahim Tatlıses son olarak 20 Mayıs 2002 tarihindeki duruşmada yüzleşmişti. Sanatçı İbrahim Tatlıses'ten tehditle para istediği ileri sürülen Abdullah Uçmak, 3 adamı ile birlikte yargılandığı davada haraç istemediğini ileri sürmüştü. Uçmak, "Tatlıses daha önce oğlu ve yeğenine beni vurdurdu. İntikam almaya çalışıyor" dedi. Tatlıses ise Uçmak'ı telefonla aradığını belirterek, "Benden para istedi. Durumu kötü olduğundan kan parası olarak 25 milyar verdim. Bu son olayda telefonla bana 'Bir hesabımız var. Vermezsen kötü olur' dedi. Şikayetçiyim" şeklinde ifade verdi.

UÇMAK: İLGİM YOK ÜZÜNTÜ DUYDUM

İstanbul'da yaşayan Uçmak, İbrahim Tatlıses'in vurulması olayının ardından avukatı Ekrem Demirer ile görüştü. Avukat Demirer, müvekkili Abdullah Uçmak'ın Tatlıses'in vurulması olayıyla ilgisinin olmadığını söylediğini belirtti. Geçmişe dayalı bir husumetin olduğunu doğrulayan avukat, Uçmak'ın kendisine olaydan dolayı üzüntü duyduğunu ve kimin yaptığı konusunda da bir fikrinin olmadığını açıkladığını ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız