SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tatlıses'le Malatya'dayken.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:06:06
A- A+ PAYLAŞ

1970'li yıllarda çevirdiği erotik filmlerle tanınan ve 6 yıldır Darülaceze'de yaşayan 59 yaşındaki Tülin Tan, verdiği röpordajda, ünlü ses sanatçısı İbrahim Tatlıses'le Malatya'da turnedeyken yaşandığını öne sürdüğü bir anısını paylaştı.

milliyet.com.tr'de Sabah Gazetesi kaynak gösterilerek yayınlanan haberin bir bölümü şöyle:

"Türk Sineması'nda 70'li yıllara damga vuran erotik filmlerle yıldızı parlayan Tülin Tan (59) Darülaceze'de... Geçirdiği felç nedeniyle sol tarafı tutmayan Tan, 6 yıldır burada yaşıyor. Bir kızı var ancak görüşmüyorlar. Aydemir Akbaş, Bülent Kayabaş, Kazım Kartal, Zerrin Egeliler, Behçet Nacar ve Hadi Çaman'la çok sayıda erotik film çeviren Tan, "Aşk Dediğin Nedir Ki" adlı bir de plak çıkardı. Çakıl, Maksim, Gar ve Aşiyan gazinolarında sahne aldı. Son olarak Kemal Sunal'la birlikte "İyi Aile Çocuğu" filminde oynadı. Ardından da beyin kanaması geçirdi ve hayatı alt üst oldu. Tan, yaşadıklarını anlattı... 

...TATLISES BENİ KOVALADI

Sinemadan para kazanamadım. Çakıl, Maksim, Gar, Aşiyan gazinolarında sahne aldım. Oralardan kazandım. "Aşk Dediğin Nedir Ki" çok sattı. İbrahim Tatlıses ile Malatya turnesindeydik. Kapımı çaldı. Niyeti belliydi. Beni odaya sokmak istedi. Koridorda kovalamaca oynadık. Amacına ulaşamadı..."

Söz konusu iddianın da yeraldığı haberin tamamını, milliyet.com.tr'ye aşağıdaki linkten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.milliyet.com.tr/bir-donem-erotik-filmlerin-gundem-2138506/

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız