SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tavsiyelerine Açığız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:18:12
A- A+ PAYLAŞ

30 Mart 2014 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Hakan İnci, beraberindeki heyetle Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. 

Ziyarette konuşan Hakan İnci, “Yeni döneminizde Yeşilyurt özelinde, Malatya genelinde hemşerilerimize gerekli hizmetleri yapmanızı diliyoruz. Mevcut sorunların minimize edilerek çözüme ulaştırılması yönünde çaba sarf edeceğinizi umuyoruz. Görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hakan bey özellikle belediyecilik konusunda sahada tecrübesi var, bu yönüyle tecrübelerine ve tavsiyelerinize her zaman açık oluruz. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte Malatya’nın bir yandan yeniden yapılanması gerçekleşirken, diğer yandan ilçe belediyelerimizin yapılanması gerçekleşiyor. Yeşilyurt Belediyesi’nin yapılanmasını büyük oranda tamamladık. Bu yeni süreçte biz Yeşilyurt Belediyesi olarak Malatya’nın bütün birikimine, tecrübelerine açığız” diye konuştu.

GÜRKAN ZİYARETİ..

Bu arada CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan İnşaat Mühendisi Hakan İnci, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı da ziyaret etti. Ziyarette konuşan İnşaat Mühendisi Hakan İnci, “Yeni dönemin başlangıcı olması itibariyle trafiğin yoğun olacağını biliyordum. Sizlere yeni görevinizde başarılar dilemek için buradayız. Malatya'mız ve Battalgazi’miz için yeni, kalıcı eserler yapmaya eğilim gösterir ve mevcut sorunlar ile ilgili de giderilme konusunda çaba sarfedeceğinizden eminim” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnci’nin mesleki birikimlerinden yararlanacaklarını söyledi. Başkan Gürkan, “Hakan beyle biz seçim sürecinde yakın ilişkiler içerisindeydik. Demokratik bir seçim yaşadık. Kendilerine ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Bizlerde Malatya'mız ve Battalgazi için emek sarfediyoruz. Yerel seçimlerde teveccüh gösteren ve bizleri Şehrül emin olarak tekrar başkan yapan hemşehrilerimiz için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Hakan beyinde bilgi birikiminden faydalanmak isteriz. Biz her zaman kendilerinin düşüncelerine açık olduğumuzu belirtmek isteriz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız