SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tayincilere Veda Yemeği

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:45:48
Tayincilere Veda Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’dan tayinleri çıkan Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar için veda yemeği düzenlendi. 

Malatya’da bir otelde düzenlenen veda yemeğine tayinleri çıkan Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, eş ve çocukları katıldılar. Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz Ankara Vali Yardımcılığına, Latif Memiş Sakarya Vali Yardımcılığına, Abdullah Abid Öztoprak Kalecik Kaymakamlığına, Akçadağ Kaymakamı Ramazan Keskin Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğüne, Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş Siirt Vali Yardımcılığına, Hekimhan Kaymakamı Mesut Çoban Espiye Kaymakamlığına, Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar Ağrı Vali Yardımcılığına, Kuluncak Kaymakamı Hasan Gündoğdu Kovancılar Kaymakamlığına, Yazıhan Kaymakamı Hatice Bayar Özdemir Erzurum Vali Yardımcılığına ve Doğanyol Kaymakamı Serdar Karal da Özalp Kaymakamlığına atandı.

Vali Süleyman Kamçı, tayini çıkan Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamlarına hizmetleri için teşekkür ederek hayırlı olmasını diledi. Kamçı, “Devlet memuriyetinde her zaman beklediğimiz sonuçlar, her zaman uğrayabileceğiniz, telefonla arayabileceğiniz bir yer olduğunu hiçbir zaman unutmayın, sizlere ailenizle, eş ve çocuklarınızla sağlık ve huzur içerisinde güzel görevler yapmanızı diliyorum” dedi.

Tayini çıkan Vali Yardımcıları ve İlçe Kaymakamları adına konuşan Vali Yardımcısı Ahmet Sait Kurnaz, veda konuşması yapmanın hiçbir zaman kolay olmadığını söyleyerek, Malatya’da göreve başladığı günden bu güne kadar çok güzel günler geçirdiğini söuyledi. Kurnaz, kamu hizmetlerinin doğru ve düzenli yürütülmesi için elinden gelen tüm çabayı gösterdiğini, diğer Vali Yardımcısı ve Kaymakamlarında aynı çabayı gösterdiğine inandığını dile getirdi. Malatyalılara hizmet etmiş olmanın onurunu ve gururunu yaşadıklarını, Vali Kamçı ile çalışmaktan da her zaman mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcılarına ve Kaymakamlara hizmetleri anısına hediye paketleri verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız