SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taylan Ayrılıyor mu?

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup Takımlarından Yeni Malatya Spor'da takım kaptanı Taylan Aydoğan'ın takımdan ayrılabileceği öğrenildi.

Yeni Malatya Spor'da sezon başından bu yana ilk 11'in değişmez ismi olmasına rağmen ligin 7. haftasında Malatya İnönü Stadı'nda oynanan Yeni Malatya Spor - Akçaabat Sebatspor maçında yedek soyunan kaptan Taylan Aydoğan'ın bu maçı öncesinde Kulüp Yöneticileriyle yaptığı görüşmede bir takım sıkıntıların baş gösterdiği ifade edildi.

Taylan Aydoğan'ın kulüple olan sözleşmesinin karşılıklı fesih edilebileceği ileri sürüldü. İHA Muhabirinin sorularını yanıtlayan Taylan Aydoğan:

"Akçaabat Sebatspor maçından önce Yöneticilerle bir görüşme yaptım. Geçtiğimiz sezon elde edilen Şampiyonluktan dolayı hak ettiğimiz primi konuştuk. Görüşme sırasında sözleşmemin karşılıklı fesih edilmesi teklif edildi, buna açıkçası anlam veremedim. Zaten Akçaabat Sebat maçında teknik heyet beni kadroya almadı ve yedek soyundum. Kadro dışı kaldığımı biliyorum. Şu anda net bir şey yok. Kulüp Başkanımızla bir görüşme daha yaptıktan sonra son kararı vereceğiz" dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 8 Ekim Cuma günü Türkiye A Milli Futbol Takımının Almanya ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Grup Eleme maçına davet edildiğinden ötürü Almanya'ya giden Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu'nun Malatya'ya döner dönmez bir açıklama yapması bekleniyor.

Bu arada Basın Sözcüsü Selim Pilten'de Taylan Aydoğan'ın takımda kalıp kalmayacağına ilişkin olarak bir açıklama yapacaklarını söyledi.

Taylan Aydoğan, Geçtiğimiz sezonun devre arasında Malatyaspor'dan ayrılarak Malatya Belediyespor'a transfer olmuş, özellikle Muğla'da düzenlenen 3.Lig Play-Off Grup Maçlarında sergilediği performansla elde edilen Şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu.

Sarı-Siyahlı ekibin en tecrübeli oyuncularından olan kaleci Taylan Aydoğan, sezon başında Yönetim Kurulu kararıyla takım kaptanlığına getirilmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız