SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taylan YMS'den Ayrıldı

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da kaleci Taylan Aydoğan ile yollar ayrıldı. 
Sarı-siyahlı takımda önceki sezon Play-off müsabakalarında gösterdiği başarıyla takımın Spor Toto 2. Lig'e çıkmasında büyük katkısı olan kaleci Taylan Aydoğan, yönetim ile karşılıklı olarak anlaşarak sözleşmesini feshetti.
31 Mayıs 2012' de bitecek olan resmi sözleşmesini yönetim ile karşılıklı olarak sona erdiren 28 yaşındaki başarılı eldivenin, bazı Bank Asya 1. Lig ve Spor Toto 2. Lig takımlarıyla görüşmelerini sürdürdüğü, transferinin önümüzdeki günlerde netleşeceği öğrenildi. Taylan Aydoğan, 2009-2010 futbol sezonu Spor Toto 3. Lig Play-off yükselme müsabakasında, penaltılara giden Menemen Belediyespor maçında 4 penaltı atışını kurtarmış, kendi kullandığı atışı da gol yaparak, takımının kupaya uzanmasına büyük katkısağlamıştı.
TEKNİK HEYETLE GÖRÜŞME..Bu arada Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da gözler yönetim ile teknik heyetin yapacağı toplantıya çevrildi.
Yeni Malatyaspor'da yönetim, teknik direktör Cafer Aydın ile bir araya gelecek. Takımla ilgili genel değerlendirmelerin yapılacağı toplantıda, gelecek sezon ile ilgili planlarda görüşülecek. 
Toplantıda önceliğin transfer konusu olacağı ve transferle ilgili Aydın'ın yönetime bir rapor sunacağı öğrenildi. Eksik mevkileri doldurup, sezona iyi başlamak isteyen teknik patron Cafer Aydın'ın çalışmalarını sürdürdüğü ve hafta içerisinde yönetime raporunu detaylı bir şekilde sunacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız