SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Tayyip Erdoğan Diye Bir Kişi.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:17:29
A- A+ PAYLAŞ

AKP tarafından Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Çamurlu, Üzümlü ve Fırıncı mahallelerinde toplantı düzenlendi. 

Düzenlenen programda konuşan AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine dikkat çekerek, “10 Ağustos’ta bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Türkiye’de bir milat olacak. Bundan sonra Cumhurbaşkanı millet tarafından seçilecek. Bundan önce, kendisini Türkiye’nin sahibi zanneden mutlu azınlık arasından seçiliyordu. Bugüne kadar olan seçimlerde Türkiye’nin geldiği nokta belli. Allah’a şükürler olsun 2002’de sizlerin desteğiyle Tayyip Erdoğan diye bir kişi AK Parti’yi kurarak, sizlerin desteğiyle iktidara gelmiş oldu. Türkiye’de 10 yıl içerisinde, ülkemize ciddi hizmetler yapmış oldu. Her yerde bu hizmetleri görüyoruz. İnşallah bundan sonra, sizin içinizden çıkmış olan, sizin gibi yaşayan, gerek fakirliği görmüş olan, hayatın her evresini yaşamış olan bir kişi sizlerin desteğiyle cumhurbaşkanı seçilecek” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, kırsal mahallelerin sorunlarının benzerlik gösterdiğini belirterek, sorunları çözme gayreti içerisinde olacaklarını söyledi. Başkan Gürkan, Battalgazi Belediyesi’ndeki yeniden yapılanma çalışmalarına değinerek, “Sizler görevinizi yaptınız, buradan sonra sorumluluk bizde. Bundan sonra sorumluluk çerçevesinde size hizmet etme yolunda elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz. Takdir edersiniz ki geçmişteki Battalgazi 15 bin nüfuslu bir ilçeydi. Şimdi ise, gece nüfusu 350 bin olan, gündüz nüfusu 500 bin olan Malatya’nın yüzde 50’sini kapsayan bir metropol ilçenin belediye başkanısınız. Dün 8 mahalle iken bugün 102 mahalle oldu. Biz 3 aylık süreç içerisinde kurum kültürü oluşturulmasında, kurumun amaçları etrafında birleşme noktasında personellerimiz epey bir merhale kat etti. Dolayısıyla buruda bir kurum kültürü oluşturuldu. Kendi birimleri içerisinde yetki ve sorumluluk alanları belirlendi. Kendi alanları ile ilgili hizmet anlayışında planlarını yapıyorlar. Bazı planlarda uygulamalara geçildi, bazılarında da geçilme aşamasında” diye konuştu.

SALKÖPRÜ'DE..

AKP Malatya İl Teşkilatı tarafından Salköprü Mahallesi’nde de toplantı düzenlendi. 

 Milletvekili Mustafa Şahin, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AKP Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın'ın katıldığı mahalle toplantısında, mahallenin sorunlarının yanı sıra Cumhurbaşkanlığı seçim süreci konuşuldu. Toplantıda konuşan Milletvekili Mustafa Şahin, "Bir taraftan Recep Tayyip Erdoğan, yarenleri ve sevenleri var. Diğer tarafta top yekin millete karşı düşmanlık eden darbecilerin yanında yer alan 28 Şubat'ta gidip postal yalayanlar hepsi birden bir olmuşlar ve gelmişler Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında yek vücut bir halde cumhurbaşkanı olmasın diye yanlarına Pensilvanya'nın da o bunak liderini almışlar. Hep beraber hepsi birden bir Recep Tayyip Erdoğan edemiyor. Nasıl edemiyor? Sizlerin sayesinde edemiyor. Peki sizlerin bu güvenini nasıl aldık. Sizler gibi düşündüğümüz için, sizler gibi yaşadığımız için ve sizler gibi değerlere inandığımız için işte bugüne kadar bizleri kucakladınız. 30 Mart seçimlerinde bizi buralarda meydanlardaydık. O gün yine bu birleşik muhalefettin tamamı nerede kim güçlü ise MHP, CHP'ye oy verdi. Yeri geldi BDP'ye oy verdi. Ama maalesef milletin lideri olan bugüne kadar bu ülkenin öz kaynaklarından beslenen kökleri ile barışık olan bir siyasi partinin genel başkanına bir nebze olsun yakın duramadılar. Sizler, bunların bu duruşlarına bakarak hep sandığa gömdünüz. Ama biz bakıyoruz. 12 yıldır biz ne yaptık.Onların pisliklerini temizledik. Bugüne kadar bu ülkede açmış oldukları yaraları ve darbeleri bertaraf etmeye çalıştık" dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, "6 Mart'taki Malatya mitingi bir vites artırma mitingiydi. 7 Ağustos'taki mitingimizde sonuç mitingi olur. Sayın Başbakanımız milletin oyu ile cumhur reisi olur. 10 Ağustos ile Türkiye'de yeni bir dönem başlayacak. Sayın Başbakanımızı en güçlü ve yüksek bir oyla cumhurbaşkanı yapacağız" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız