SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tayyip Erdoğan'a Çarptı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da 5 yaşındaki çocuğa çarparak yaralanmasına neden olan kamyonet sürücüsü kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi yolu Arap Osman Kavşağı yakınlarında meydana gelen olayda, elinden tuttuğu babası Osman Akça (63) ile yol kenarından yürüyen 5 yaşındaki Tayyip Erdoğan Akça'ya kimliği belirsiz bir sürücünün kontrolündeki 44 KR 343 plakalı kamyonet çarptı. Küçük çocuk hafif şekilde yaralanırken, kazanın ardından kamyonet sürücüsü olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Ayağından hafif şekilde yaralanan oğlunu kucaklayarak Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Osman Akça, sürücüden şikayetçi oldu.

Küçük çocuk ekip aracıyla hastaneye götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız