SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taziye Çayları Büyükşehir'den

0
Güncellendi - 2018-09-21 02:12:03
Taziye Çayları Büyükşehir'den
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Sosyal Belediyecilikte önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, “Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın doğumdan ölüme kadar her anında yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak ‘Hoş Geldin Bebek’ projesiyle her doğan çocuğumuza gözün aydın hediyesi, evlenen çiftlerimize bir ömür anısına her zaman yanlarında olduğumuzu hatırlatmak için vatandaşlarımızın mutlu günlerinde yanlarında oluyoruz. En acılı günlerinde de vatandaşlarımızı yalnız bırakmayarak her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı geçtiğimiz günlerde "Sağ elin verdiğinden sol elin haberdar olmadığı bir hayır kapısı" adı altında başlattığı  ‘Gönül Ekmek’ projesi ve PTT önünde her Cuma binlerce kişiye şerbet ikramından sonra Cenaze hizmetlerinde de vatandaşların gönlüne dokunmaya devam ediyor.

Cenazelere; taziye çadırı sandalye teminin yanında çay, şeker ve bardak teminiyle, 'sizin misafiriniz bizim misafirimiz' diyerek, acılı günlerinde taziye sahiplerinin misafirlerini sıkıntı çekmeden uygun ortam ve şartlarda ağırlamaları için ihtiyaçlarını karşılıyor.

CENAZE NAKİLLERİ ARTIK ÜCRETSİZ

Büyükşehir Belediyi Meclisinin aldığı kararla il içi ve iller arası cenaze nakil hizmetlerini ücretsiz sunmaya başlayan Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Müdürlüğü son 2 ayda 175’i il dışı, 110’u ilçelere olmak üzere 285 cenaze nakil hizmetini gerçekleştirdi.

ÇAY VE SU BÜYÜKSEHİR BELEDİYE İKRAMI

Şehir Mezarlığında hizmet veren kafeteryanın tahliye edilmesi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi, her gün binlerce vatandaşa ücretsiz çay ve su ikramı yapıyor. Bununla birlikte her Cuma saat 11-00 ile 14:00 arasında Şehir Mezarlığı Camii çevresinde şerbet ikramının da yapılacağı öğrenildi.

TAZİYE ÇADIRLARINDA DA ÇAYLAR BÜYÜKSEHİR BELEDİYESİNDEN

Yapmış olduğu hizmetlerde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Malatya Büyükşehir Belediyesi vatandaşların acılı günlerinde de yanlarında olmaya devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi cenaze sahiplerinin taziyelerini daha nezih bir ortamda kabul edebilmesi icin her türlü imkânı seferber ediyor. Bu kapsamda Taziye çadırlarıyla birlikte; sandalye, masa, çay makinası, kışın soba gönderen Malatya Büyükşehir Belediyesi artık çay, şeker ve bardaktan oluşan koli yardımında da bulunuyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • MALATYA (5 yıl önce)
    ÇOK GÜZEL BİR HİZMET AMA BENCE TAZİYE EVİNİN 1.DERECEDE YAKINLARINA 3 GÜN BOYUNCA (TOPLAMDA 8 ÖĞÜN EDİYOR HER ÖĞÜNDE DE 25-30 KİŞİLİK ) YEMEK YARDIMINDA DA BULUNSANIZ ÇOK İYİ OLACAK.BU ARADA 3.GÜN MEVLİT OKUTMAK MECBURİYETİ DE ORTADAN KALMIŞ OLACAK. EVET NE DERSİNİZ ÖNERİYİ BEĞENİYORSANIZ DESTEKLEYİN LÜTFEN.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali ALÇİN (5 yıl önce)MALATYA isimli kullanıcı yorumuna
    Malatya rumuzlu arkadaşımızın önerisini gönülden destekliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK (5 yıl önce)
    Bu yıl ailemizden iki yakınımızı kaybettik.Ben İzmirde ikamet ediyorum.Her iki cenazemizde Büyükşehir Belediyesine hayran kaldım.Gerçekten çadırın kurulumundan kaldırılışına kadar her anlamda dört dörtlük bir hizmet aldık.Teşekkürler sayın Başkan.
    0
    0
    Yanıtla