SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Taziye Evi Yapacağız'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başharık Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Malatya'nın birçok yerinde çalışmaların devam ettiğini belirten Çakır, kentin şantiye görünümünde olduğunu ifade etti.

Konuya ilişkin belediye basın bülteni şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Başharık Mahallesinde incelemelerde bulunup, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

29 Eylül Salı günü gerçekleştirilen geziye Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, bazı belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, daire müdürleri, Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya ile mahalle sakinleri katıldı.

Başharık Mahallesinin sorunlarını Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a ileten Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya, mahallelerinde yağmur suyu drenaj kanalları yapım işinin devam ettiğini, bazı cadde ve sokaklarda yol ve kaldırım eksiklikleri olduğunu belirterek, “Mahallemize kadar gelip sorunları yerinde dinleyip, ilgilendiği için Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.

Başharık Mahallesine gelerek hem vatandaşları hem de muhtarı dinlediklerini, Başharık Mahallesinde yapılan çalışmalar ve önümüzdeki dönem içerisinde yapılacak planlamaları konuştuklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Başharık Mahallesinde yağmursuyu drenaj kanalı çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

Malatya’nın birçok yerinde çalışmaların devam ettiğini ve şehrin adeta şantiyeye dönüştüğünü ifade eden Belediye Başkanı Çakır, “Mahallemiz içinde iki ana hattımız var. Biri Cengiz Topel Caddemiz üzerinde, bir diğeri de Paşaköşkü Caddemize çıkan sokağımızda. Bölgedeki diğer kılcal hatlarla birlikte yağmur drenaj kanal yapım işini önümüzdeki aylarda tamamlamış olacağız. Mahallemizde bir çocuk parkı ve taziye evi yapma çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki yıl içerisinde Başharık Mahallemizin ana yolları olan, 2. sokağı 14. sokağa bağlayan, 8. sokağı da 23 sokağa bağlayan yerlerin kaldırım, yeşillendirme ve ışıklandırmasıyla güzel bir hale getireceğiz. Güney Kuşak yolumuzun bir bölümü Başharık mahallesinde geçmekte. Şu anda bu yolun genişletme çalışmaları devam ediyor. Geçen yıl 120 metre istinat duvarı çekerek düzenleme çalışması yaptık. Bu yılda 29. sokakta 150 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde istinat duvarı yaparak yolumuzu genişletmeye devam ediyoruz. Bu genişletme çalışmamızın ardından sokağımızda yeşillendirme ve park çalışmamızda olacak” dedi.

Başharık Mahallesinde yapılan çalışmalardan oldukça memnun olduklarını belirten vatandaşlar, yapılan hizmet ve yatırımlardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız