SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taziyede Güldüren Diyalog

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:43:59
Taziyede Güldüren Diyalog
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde babasını kaybeden gazeteci Ahmet Hakan Coşkun’a taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ahmet Hakan’ın annesi Vesile Coşkun, Kılıçdaroğlu’na, "Ben sizi desteklerdim, eşim desteklemiyordu. Sizin yüzünüzden bayağı münakaşalarımız oldu" demesi gülüşmelere neden oldu. Güldüren diyaloğa Ahmet Hakan da, "Size oy vermiyordu" diyerek katıldı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde babası Hamdi Coşkun’u kaybeden gazeteci Ahmet Hakan Coşkun’un Silivri’deki evine gelerek taziye ziyaretinde bulundu. Gazeteci Coşkun kendisiyle sohbet eden Kılıçdaroğlu’na Ergenekon davasında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ’a ziyaretini sordu. Kılıçdaroğlu ise Başbuğ’un moralinin gayet iyi olduğunu ancak tablodan rahatsız olduğunu ifade etiğini söyledi.

Ziyaretin en ilginç diyaloğu ise Ahmet Hakan’ın annesi Vesile Coşkun ile Kılıçdaroğlu arasında yaşandı. Anne Coşkun, "Ben sizi çok destekliyordum eşim desteklemiyordu. Aramızda bir tartışma vardı. Sizin şahsınızda bir şey yoktu partiden dolayı desteklemiyordu. Sizin yüzünüzden bayağı münakaşalarımız oldu" demesi gülüşmelere neden oldu. Ahmet Hakan da "Size oy vermiyordu" diyerek diyaloğa katıldı. Kendisine ikram edilen çayı içen Kılıçdaroğlu daha sonra Silivri’den ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız