SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tazminat Pazarlığı

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:25:32
Tazminat Pazarlığı
A- A+ PAYLAŞ

Mavi Marmara baskını nedeniyle Türkiye'den özür dileyen İsrail'in, tazminat görüşmeleri için Türkiye'ye gönderdiği heyet, Dışişleri Bakanlığı yetkilileriyle yaklaşık 5 saat süren bir görüşme yaptı. 

İsrail'in, Mavi Marmara baskınından dolayı özür dilemesinin ardıdan, baskında öldürülen 9 Türk'ün ailelerine ödenecek tazminatı görüşmek üzere İsrail hükümeti tarafından görevlendirilen heyet bugün Ankara'da ilk görüşmesini gerçekleştirdi. İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu'nun Türkiye özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşarı Joseph Ciechanover ile ulusal güvenlik danışmanı Yaakov Amidror'un da aralarında bulunduğu heyet, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu başkanlığındaki Türk heyetiyle yaklaşık 5 saat süren bir görüşme yaptı. Görüşmenin ardından İsrail heyeti Dışişleri Bakanlığından ayrıldı.

ARINÇ'LA GÖRÜŞME..

Mavi Marmara baskını nedeniyle Türkiye'den özür dileyen İsrail'in, tazminat görüşmeleri için Türkiye'ye gönderdiği heyet, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'la da görüştü.

İsrail'in, Mavi Marmara baskınından dolayı özür dilemesinin ardından, baskında öldürülen 9 Türk'ün ailelerine ödenecek tazminatı görüşmek üzere İsrail hükümeti tarafından görevlendirilen heyet, Dışişleri Bakanlığı'ndaki görüşmenin ardından Başbakanlık binasında Başbakan Yardımcısı Arınç'la biraraya geldi. İsrail Başbakanı Benyamin Netenyahu'nun Türkiye özel temsilcisi ve Dışişleri Bakanlığı eski Müsteşarı Joseph Ciechanover ile ulusal güvenlik danışmanı Yaakov Amidror'un da aralarında bulunduğu heyetin Arınç'la görüşmesi yaklaşık 30 dakika sürdü. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız