SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Tazminat Şimdi de Karakolluk!..

A- A+ PAYLAŞ

Don olayı nedeniyle gündeme gelen tazminat ödemeleri siyasiler arasında tartışılmaya devam edilirken, adının listeden çıkarılmasına tepki gösteren bir üreticinin İlçe Tarım Müdürlüğü’ne giderek görevliyi tehdit ettiği öne sürüldü.

Hekimhan İlçe Tarım Müdürlüğü’ne giden 38 yaşındaki E.Ç.’nin, yaşanan don olayı nedeniyle bahçesinde zarar meydana geldiğini, bu durumun Zarar Tespit Komisyonu’nca tespit edildiğini, ancak adının daha sonra listeden çıkarılması nedeniyle para alamadığını öne sürerek, burada görevli 41 yaşındaki T.A.’yı tehdit ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

“Görevli Memuru Tehdit” suçlamasıyla hakkında işlem yapılan E.Ç.’nin, ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldığı bildirildi.

Bilindiği gibi, dondan zarar gören çiftçi ve üreticilere tazminat ödenmesi ile ilgili konu, geçtiğimiz hafta TBMM’de Malatya milletvekilleri arasında tartışma yaratırken, aynı konudaki tartışmalar Malatya’da “siyasi” taraflar arasında devam ediyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız