SON DAKİKA
SON DEPREMLER

TBMM 25. Dönemi Tamamladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:43:08
TBMM 25. Dönemi Tamamladı
A- A+ PAYLAŞ

TBMM 25. Dönem 2. Yasama Yılı açılış töreni ve yeni bakanların yemin töreninin ardından Genel Kurul 1 Kasım seçim sonuna kadar kapandı. 

İKİ BAKAN YEMİN ETTİ

Seçim hükümetinden istifa eden HDP’li bakanların yerine atanan Avrupa Birliği Bakanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu ile Kalkınma Bakanı Cüneyd Düzyol, TBMM Genel Kurulunda yemin etti. 

Seçim hükümetinde bulunan HDP’li bakanların istifa etmelerinden sonra yerlerine atanan Avrupa Birliği Bakanı Prof. Dr. Beril Dedeoğlu ve Kalkınma Bakanı Cüneyd Düzyol, TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

DÖNEM TAMAMLANDI

TBMM’nin 25. Dönemi, yapılan açılış töreni ve ardından yeni bakanların yemin etmesinin ardından alınan tamamlandı. Genel Kurul’da alınan karar gereği Meclis, 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan milletvekili genel seçimine ilişkin kesin sonuçların YSK tarafından ilanının ardından beşinci gün açılmak üzere kapandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız